LittleStar értékelése


LittleStar>!
Leslie L. Lawrence: A megfojtott viking mocsara

Ugyan nem most olvastam, de az első könyvem volt LLL-től :) (Tesóm ajánlására). Azóta nem olvastam több könyvét Laci bácsinak, de nem adtam még fel.
Ez a rész tetszett is, meg nem is. Voltak benne emlékszem kissé untató részek, ami viszont igazán mérgessé tett, hogy ő fejtette meg, hogy ki volt a gyilkos én pedig nem jöttem rá!!! :D Ezek pedig engem felhúznak és elkeserítenek, hogy ilyen kis butuska lennék…. hmm :D nyilván nem, így volt jó, meg érdekes, mert fenntartotta az érdeklődést! Ez a vikinges, mocsaras, zombis dolog meg nagyon bejött akkor! :D Fogok még olvasni tőle, mivel rengeteg könyve meg van és nagyon kíváncsi vagyok rájuk :)


Leslie L. Lawrence: A megfojtott viking mocsara

Leslie L. Lawrence: A megfojtott viking mocsara

Feltartotta a fejét, felemelte a szemmel láthatóan rozsdás kést és anélkül, hogy levette volna rólam a tekintetét, lassan, nyugodt kézmozdulattal végighúzta a torkán. Vicsorgott, majd fekete, iszaptól ragacsos ujjával a nyakamra mutatott.
Nem kellett sok ész hozzá, hogy megértsem: a következő alkalommal elvágja a gigám.
-Kicsoda maga? – kérdeztem halk, rekedt hangon, miközben vadul forgott a szemem, hogy megtaláljam végre elveszített stukkeromat.
Ekkor váratlan dolog történt. A fickó térdre roskadt, és könyörögve felém nyújtotta a karját.
– Harald… död…
Aztán olyan gyorsan pattant talpra, hogy ijedtemben a lámpát is kiejtettem a kezemből. Megragadta a nyakára kötött kötelet, és szemrehányó pillantással felém mutatta.
– Harald… död…
– Kicsoda… maga?
Angolul kérdeztem, bár tudtam, hogy kár a gőzért, úgysem érti.
A férfi szomorúan lecsüggesztette a fejét, és övébe dugta a kését. Aztán hátat fordított és anélkül, hogy meggyőződött volna róla, követem-e, az ingovány felé indult.
Mivel ebben a minutumban vettem észre a pisztolyom egy fűcsomó mellett, felkaptam, és utánavetettem magam.
– Állj!

Hirdetés