Mrs_Curran_Lennart P értékelése


>!
Mrs_Curran_Lennart P
Katie Fforde: Majdnem tökéletes

Nem volt rossz, de az írónő korábbi művei jobban bejöttek. Anna aranyos, de naiv. Chloé jobban tetszett, de hát nem ő a főszereplő. Anna érzései is eléggé hullámoztak,főleg ha Robról volt szó. Na aztán ő is egy hangulatember. Én biztos nem bocsátottam volna meg ilyen könnyen a bunkóságait. A történet legaranyosabb szereplője azonban Caroline. A hölgy egy félénk agárhölgy. Miatta jár a negyedik csillag. Összegzésként a történet aranyos, de sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Nem rágtam le a körmeimet izgalmamban.


Katie Fforde: Majdnem tökéletes

Katie Fforde: Majdnem tökéletes

Anna, a frissen végzett belsőépítész úgy dönt, hogy a tettek mezejére lép. Mindent – azaz kevéske pénzét – kockára téve vásárol egy tüneményes kis házat vidéken, hogy majd felújítja és kipofozza – elvégre ez a szakmája –, azután eladja. Ily módon bebizonyíthatja a családjának, hogy igenis képes megállni a saját lábán. A mesebeli házikó ránézésre tökéletes, ám belül maga a káosz: a földszinten hiányos a padló, a tetőtérbe lépcső helyett egy rozoga létra vezet, áram nincs, tehát elő a gyertyákkal, ágy sehol, csupán egy matracon, hálózsákban hajthatja álomra a fejét.
Lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét?
Ekkor érkezik a mentőangyal a szomszéd Chloe személyében – némi tea, bor és rengeteg együttérzés, valamint egy kóbor agár, Caroline társaságában. A világ rendje helyreállni látszik, s Anna már kezdené hinni, hogy megtalálta a nagykönyvben megírt idillt. Csakhogy feltűnik a színen egy jóképű, ám lehetetlen alak, Rob Hunter, aki a műemlékházak helyreállítását felügyeli, és máris több akadály tornyosul Anna előtt, mint a Nemzeti Vágtán.
Bonyodalom bonyodalom hátán, de minden jó, ha jó a vége…

Hirdetés