prin1234 értékelése


prin1234>!
Naomi Toth: Robert De Niro

Robert De Niro , Hollywood legendás alakja . Módszeren nevelkedett , és olyan legendás drámai filmekben játszott mint a Keresztapa 2. , illetve a Taxisofőr ( ami szintén nagyon jó ) , Dühöngő bika ,Szemtől Szemben. Szerepeibe akkor már hetekkel korábban beleélte magát , már hetekkel korábban a filmszerepévé változott . Én konkrétan nagyon szeretem a módszer színészeket , sokra tartom ezt a technikát , sokkal többre mint a hagyományos színészetet . Drámai szerepekre alkalmas színész , komikus színésszé válása . Lenyűgöző ember , ezek után kíváncsi lennék erre a könyvre :) a közeljövőben mindenképpen elolvasom

4 hozzászólás

Naomi Toth: Robert De Niro

Naomi Toth: Robert De Niro

Van Hollywoodban egy színész, aki képes bármilyen alakot ölteni, legyen szó rettegett keresztapáról, arrogáns taxisofőrről, fanatikus bokszolóról vagy a bizalom köréről hadováló, komikus családapáról. Robert De Niro eddig több mint 100 filmet forgatott, és lendülete a mai napig töretlen.
Ez a könyv teljes körűen, érdekes anekdotákon és kulisszatitkokon keresztül mutatja be azt a legendát, aki köztudottan viszolyog a rivaldafénytől és az interjúktól, imádja a fekete nőket és New Yorkot, valamint döbbenetes átszellemültséggel készül a szerepeire. Filmrajongóknak kötelező és hiánypótló kötet, amely minden magánéleti és forgatásokkal kapcsolatos kérdésre választ ad, kivéve arra, amelyre nem létezik felelet: hogy mi az a kifürkészhetetlen összetevő, amely Robert De Nirót korunk egyik legnagyobb színészévé teszi.