Bleeding_Bride ISP értékelése


>!
Bleeding_Bride ISP
Barbara Vine: A születésnapi meglepetés

Egy könyv, amiben már a legelején idegesített az apró betű és a majdnem lapszéltől lapszélig érő szöveg. Aztán nem beszélve arról, hogy a legeleje arról szól, hogy miről fog szólni a többi, de majd csak később. Kismillió célzás, aztán meg váltás jelentéktelen infókra. Nem kicsit volt nyögve- nyelős, bár középtől kezd értelme lenni, sőt a végére kijelentem, hogy izgalmas lett és fordulatos. Az alapötlet 10 pontos, kivitelezés sajnos gyengére sikerült.
Politikai szál meg… a fülszövegben ígértek árnyékába se ér.

5 hozzászólás

Barbara Vine: A születésnapi meglepetés

Barbara Vine: A születésnapi meglepetés

Szex, botrány és politika – mindez együtt van ebben a világszerte nagy sikert aratott, Angliában pedig nagy port kavart történetben!

Margaret Thatcher kormányzása idején üstökösként robban be a politikai életbe a konzervatív politikus, Ivor Tasham, akinek szexuális téren szokatlan ízlése van. Vágyainak kiélésére méltó partnerre talál a házasságán kívüli örömöket kereső, vadítóan szép Hebe Furnal személyében.
Ivor egy fergeteges pásztorórát tervez Hebe születésnapja alkalmából. A vakmerő szexuális kalandhoz különleges kíséretet szervez a lánynak. A légyotthoz kölcsönkér egy alkalomnak illő vityillót, behűti a pezsgőt…
Hebe szintén lázasan készül a féktelen éjszakára: combközépig érő lakkcsizmát, szuperszexi, fekete fűzőt és egy vadonatúj bilincset szerez be – merthogy a képviselő úr gyengéje a szado-mazo szex. Azonban a veszélyes játéknak ára és beláthatatlan következményei vannak. Borzasztó haláleset történik, a botrány bármelyik pillanatban kipattanhat…
Barbara Vine izgalmas könyve élethű képet fest a Vaslady konzervatív kormányzata idején tevékenykedő toryk kapzsi és önkényes világáról. Az írónő mesteri módon szövi a szálakat ebben a hamisítatlan angol krimiben, amely egyszerre bűnügyi és történelmi regény, hiszen megismerhetjük belőle az IRA támadásaitól illetve a Közel-Keleten történő zavargásoktól feszült Nagy-Britannia politikai életét is.

Hirdetés