Droci P értékelése


>!
Droci P
Deli-Gray Zsuzsa – Árva László (szerk.): Turizmusmarketing esettanulmányok

Mint már sok témában kikupált turizmus szakos, ez a könyv zseniális. Igaz, hogy a szakdolgozatom miatt kellett forgatnom, de minden percet megért a kis rövidsége ellenére. A marketing az egyik kedvenc ágam a turizmuson belül is, nem véletlenül szakosodtam is rá :)
A könyv tartalmát illetően nagyon sokat segít, hogy minden fajta turizmushoz kötődő ágazat /vendéglátás, légi közlekedés, szálloda, fesztivál etc./ marketingjének bemutatására akad példa. Sok jót tudtam belőle én is a magam előnyére fordítani, és külön hasznosnak tartom, hogy nemzetközi példákból is válogattak bele anyagokat.
Egy akcióban figyeltem fel rá a bookline-on még, de mikor láttam, hogy a könyvtárnak is megvan, rögtön hoztam is magammal.
Külön öröm volt látni, hogy sok esettanulmány szerzője a tanárom is volt egykor, ettől még kedvesebb lett a szívemnek. Sajnálom, hogy a tankönyvi vagy ajánlott irodalmi keretben nincs benne a turizmus szakokon, mert sokat felszedhetne magának az ember belőle tudásügyileg :)


Deli-Gray Zsuzsa – Árva László (szerk.): Turizmusmarketing esettanulmányok

Deli-Gray Zsuzsa – Árva László (szerk.): Turizmusmarketing esettanulmányok

Hiányt pótló mű átfogó tematikával és módszertani megközelítéssel. A turizmus, a szolgáltatásmenedzsment és a marketing kurzusok gyakorlati részének kötelező tananyaga alap- és mesterkurzusokon egyaránt, melyre a szerzők oktatási és gyakorlati tapasztalata nyújt garanciát.
Heidrich Balázs (intézetvezető egyetemi docens, Budapesti Gazdasági Főiskola)

Hirdetés