nat értékelése


>!
nat
Trisha Ashley: Csokoládécipők és esküvői harangok

Az tény, hogy nem a ruhaszaggatással akarták ezt a könyvet eladni (a kiadó hasonló borítójú könyveire ez szintén nem jellemző), de azért egy kicsit néha több szenvedélyt is belecsempészhetett volna az írónő a műbe.
A karaktereket én kedveltem, Tansy a furcsaságaival kitűnt az átlagos főhősnők közül, Ivo pedig nekem nagyon bejött.
Sajnos a könyv rengeteg ismétlést tartalmaz, voltak olyan momentumok, amik újra és újra előkerültek és ebből sajnos nem csak egy-kettő volt, hanem rengeteg.
Tansy és Ivo kutyasétáltatása miatt már a fejemet tudtam a falba verni, hihetetlen, hogy a kapcsolatuk kialakulása is mennyire el volt nyújtva. Sajnos nem a jó értelemben.
Közepesnél jobb könyv, majdnem jó, a stílus és a történet igényes, de sajnos attól még ugyanazokkal az ismétlődő folyamatokkal van feltöltve a majdnem négyzáz oldal.


Trisha Ashley: Csokoládécipők és esküvői harangok

Trisha Ashley: Csokoládécipők és esküvői harangok

Tansy Pool megörököl egy régimódi kis cipőboltot a világ végén, egy kis faluban, és ezzel megszületik az Üvegcipellő – az ebben az üzletben árult lábbelik meseszerűvé varázsolnak bármilyen esküvőt! A választék hamarosan kibővül koszorúslányruhákkal és különleges csokicipellőkkel is. Tansynek már csak az a vágya, hogy a magánélete is ilyen csodás legyen. Csakhogy a vőlegénye ragaszkodik hozzá, hogy belefogyjon egy harminchatos esküvői ruhába, ráadásul kínos családi titkokra is fény derül. Tansy jobbnak látja hát, ha inkább az üzlet felvirágoztatásán dolgozik. Valaki azonban nem lelkesedik annyira a népszerű Üvegcipellőért… A színész Ivo Hawksley, a bolt melletti ház mogorva lakója is sötét titkot rejteget. A férfi összetört szívét gyógyítgatni érkezett Sticklepondba. Ám kiderül, hogy a múlt szálai Tansyhez kötik, és hamarosan mindketten ráébrednek arra, hogy a közös titok nagyon szoros kötelék lehet két ember között…

Hirdetés