Kissiv értékelése


>!
Kissiv
Katie Fforde: Szerelmes levelek

Nahát szerelmes regény ide vagy oda, nekem ez a könyv tetszett. A legjobban a 478. oldal. :) Bár a főszereplő csaj elég bugyután viselkedett a háromnegyedétől, mentségére legyen mondva, hogy a büszkesége nagyobb volt, mint az esze. Már csak egy dolgot szeretnék kérdezni: miért az a címe, ami?? Az én példányomból kimaradt volna az erre utaló rész?


Katie Fforde: Szerelmes levelek

Katie Fforde: Szerelmes levelek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Laura Horsley élete nagy lehetősége előtt áll. Egy fatális véletlen folytán találkozhat olvasmányai hősével, a híresen tehetséges és híresen magányos íróval, aki ráadásul szemtelenül jóképű is. Az álmodozó Laura reménytelen szerelemmel a szívében és kétségek között őrlődve készül a randevúra, aminek nem kis tétje van. Ki kell rángatnia a remeteként bezárkózott írót otthonából, hogy legyen díszvendége egy fesztiválnak, amihez az írónak se kedve, se energiája. Így Laurának mindent be kell vetni a nemes cél érdekében. De vajon elég-e ez a „minden”, és mit is takar pontosan? Kettőjük párharcából ki kerülhet ki győztesen?

Katie Fforde tizennégy bestseller írója, a romantikus női irodalom egyik új csillaga, akinek regényei több országban vezetik a sikerlistát. A Hív Amszterdam és a Száz boldog esküvőm írónőjének új könyve garantáltan humoros és romantikus olvasmány.

Hirdetés