Ittimi78 értékelése


>!
Ittimi78
Mia Sheridan: Archer's Voice

Ez a könyv sokkal-sokkal több, mint amit a borító sugall.

Egy csodálatos és nehéz történet.
Adott egy lány, akinek az anyja meghalt rákban, az apját pedig a szeme láttára gyilkolják meg. A gyilkos megszökik. A lány úgy érzi, nem bír tovább abban a környezetben élni és útnak indul. Egy csendes és gyönyörű tóparti városkában köt ki, ahol véletlenül belebotlik egy furcsa férfibe. Aki nem beszél.
Természetesen kíváncsi lesz rá, kérdezősködni kezd. A helyiek nem sokat tudnak róla, csak annyit, hogy kisgyerekként a szeme láttára lőtték le a szüleit, őt is meglőtték a nyakán, így nem tud beszélni.
A városka kiközösítette a tragédia után (7 éves volt), elfordultak tőle, és úgy kerülik ki azóta is, mint ha nem is látnák. A férfi nem kommunikál senkivel, ahogy nem is néz senkire ha élelmiszert vásárol a városban… Gyerekkora óta elszigeteltségben él, előbb a nagybátyjával, később pedig egyedül a magas kerítésfalai mögött…

Hogy mi lesz a gyilkossal…
Hogy bírja rávenni a lány a férfit, hogy beengedje őt a kapun, aztán az életébe…
Hogy a lány hogy birkózik meg a saját traumájával…
Hogy a lány hogy tanítja meg a férfit arra, hogy fogadja el a testi vágyait és hogy élik ezt meg közösen…
Hogy a két ember hogy válik együtt egésszé és hogy élik azt meg…
Hogy a férfi, akinek a nő az egyetlen ember, barát, szerető és a minden az életében, hogy tudja elengedni mégis…
Ezeket majd a könyvből megtudjátok :)

Kettejük története tele van érdekes pszichológiai kérdésekkel. A könyv arról szól, hogy nyílnak meg egymás felé, fokozatosan megbízva és elfogadva egymást. Hogy teszik egymást erősebbé és egészebbé, egészségesebbé lelkileg. S mint ahogy a könyv címe is utal rá (Archer hangja), a végére a férfi megtanul bízni magában, és újra megnyílik a külvilág felé is. Az út rögös, tele van buktatókkal, amikben el is bukik, de talpra áll mindannyiszor.

Tehát, ne a borító alapján ítéljetek. Ez nem egy öt lap szex, fél lap történet sztori (habár van benne bőven az is :).

Azoknak ajánlom a könyvet, akik szeretik, ha egy könyv megérinti őket lelkileg és a történet is számít.

6 hozzászólás

Mia Sheridan: Archer's Voice

Mia Sheridan: Archer's Voice

When Bree Prescott arrives in the sleepy, lakeside town of Pelion, Maine, she hopes against hope that this is the place where she will finally find the peace she so desperately seeks. On her first day there, her life collides with Archer Hale, an isolated man who holds a secret agony of his own. A man no one else sees.

Archer's Voice is the story of a woman chained to the memory of one horrifying night and the man whose love is the key to her freedom. It is the story of a silent man who lives with an excruciating wound and the woman who helps him find his voice. It is the story of suffering, fate, and the transformative power of love.

THIS IS A STAND-ALONE NOVEL. The first three books in the series need not be read to enjoy this book. New Adult Contemporary Romance: Due to strong language and sexual content, this book is not intended for readers under the age of 18

Hirdetés