Szamღca értékelése


Szamღca>!
Jean Webster: Kedves Ellenségem!

Hat ez valami imadnivalo volt! Nagyon tetszett az elso soratol az utolsoig! Nagyon edesek voltak a tortenetek a gyerekekrol; sokszor konnyeket csaltak a szemembe, sokszor megmosolyogtattak. Nagyon tetszett a fohosno szemelyiseg fejlodese…. egy lenyegeben elkenyeztetett kisasszonybol felnott ertelmes, lelkiismeretes, erzekeny nove. Nagyon tetszett az egesz otthon leirasa, magam elott lattam az atalakitasokat a valtoztatasokat…. ahogy egyre inkabb gyermekkozpontuva valt…. Volt benne egy csipetnyi romantika….
Tokeletes kikapcsolodas; lelekmelegito olvasmany.


Jean Webster: Kedves Ellenségem!

Jean Webster: Kedves Ellenségem!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Mi nehezebb? Száztizenhárom árva gondját viselni, egy árvaházat eligazgatni minden szakmai tapasztalat nélkül – avagy puhára főzni, mosolyra fakasztani egy mogorva, goromba, ámde tiszteletre méltó skót orvost?
Nos, ennek csak Sallie McBride, e „kétfrontos” küzdelem szenvedő alanya a megmondhatója. Szerencsére kudarcairól, győzelmeiről rendszeresen tájékoztatja legjobb barátnőjét, Judyt, az immár révbe ért egykori árvaházi növendéket. A szellemes, derűs, bizakodó, és csipetnyi öniróniával fűszerezett levélregényt tini olvasók és mamák egyaránt élvezettel forgathatják.

Üde olvasmány.
Mindenkinek, aki kedveli L. M. Montgomery, Jane Austen írásait. És az ő lányaiknak, anyukáiknak.

Hirdetés