katacita I értékelése


>!
katacita I
Rosamund Lupton: Azután

Érdekes, hogy a többségnek a Drága Tess! tetszett jobban, szerintem pedig pont ez sikerült jobbra. Izgalmas volt, és bár végig jelen volt a mindent elsöprő szeretet, mégsem éreztem csöpögősnek a hangvételt. Egész hamar túltettem magam a felálláson, amelyen a Ha maradnék esetében nem sikerült, és kerestem a jeleket, hogy ki lesz majd a főgonosz. Jelentem, eltaláltam, mostanában minden rosszfiút megtalálok a könyvekben, lehet, hogy pályát tévesztettem.

5 hozzászólás

Rosamund Lupton: Azután

Rosamund Lupton: Azután

Grace idilli életet él férjével, tinédzser lányával, Jennyvel és kisfiával, Adammel. Ezt az idillt azonban az égő iskolaépület fekete füstje homályosítja el. Grace-nek meg kell mentenie Jennyt, aki az épületben rekedt. A rendőrség nyomozni kezd, és kiderül, hogy a tűz nem baleset volt – valaki meg akarta ölni Jennyt. Csak Grace tudja, hogy ártatlan embert gyanúsítanak, és ő az egyetlen, aki megvédheti a lányát. Ehhez azonban le kell győznie minden fizikai korlátot…

Az „Azután” egyszerre izgalmas krimi és szívszorító történet. Akiknek tetszett Alice Sebold Komfortos mennyország című bestsellere, azok ezt a regényt sem tudják majd letenni. A szerző bámulatos tehetséggel szövi a történet szálait és tárja fel a rendíthetetlen anyai szeretet mélységeit.
A könyvet az Amazon a 2011-es év tíz legjobb könyve közé választotta, a Waterstones könyvesbolthálózatban pedig ez lett az év könyve 2011-ben.

„Az "Azután"minden egyes oldala mestermű. Kíméletet nem ismerő érzelmi hatás, költőien vibráló stílus és lebilincselő történet egyesül ebben a transzcendens irodalmi élményben. Garantálom, hogy ez a regény mindenkit meghat.” (Jeffery Deaver)

Hirdetés