Evangelina értékelése


>!
Evangelina
Lara Adrian: A vámpír vére

Nagyon tetszett, kész felüdülés volt az előző részhez képest, amiben nagyot csalódtam. Nem az a tipikus huzavona volt, hanem zajlottak a cselekmények és egyre inkább kialakult a romantika is vele együtt.
Jól megoldódott a rejtély is, ötletes volt, és a gonosz nézőpontból sem volt sok benne, és Tegan pedig nagy kedvencem lett.
Ajánlom a könyvet náthás betegeknek, akiknek nincs erejük ahhoz, hogy egy bonyolult sok cselekményszálon futó regénybe kezdjenek, de mégis szeretnének ebben a stílusban egy jó könyvet olvasni. :D (Nekem bevált)


Lara Adrian: A vámpír vére

Lara Adrian: A vámpír vére

Legyőzhetetlen vágy, túlvilági érzékiség; az első érintés halálos.

Elise Chase bosszúra szomjazik. Az ellenállhatatlan és halálos szépség a sorsát megrontó vámpírokat üldözi Boston utcáin, miközben tudja, emberfeletti képességei hamarosan a vesztét okozzák. Kizárólag Tegan, a hírhedt harcos mentheti meg, de kettőjük szenvedélyes kapcsolata ismeretlen veszélyek felé, a sötét érzékiség útjára, halálos játszmába sodorja őket.

LARA ADRIAN bestseller-sorozatának főhősei félig ember, félig démoni lények, akik több ezer éve velünk élnek. A múltban a Rend őrei biztosították a békét, de a múlt köddé vált, ez már a jövő… Véres háború dúl. A vámpírok ellepték az utcákat, kedvükre lakmároznak, senki sincs biztonságban. A világhírű sorozat folytatása még több borzongást, még több szenvedélyt, még több fordulatot tartogat a műfaj rajongóinak.

„Erotikus, vérszomjas, csábító”
– J. R. Ward, az Éjsötét szerető írója

Hirdetés