krisztina131 értékelése


>!
krisztina131
Meg Cabot: Ébredés

Meg Cabot kamaszkorom kedvenc írónője volt. Mindig is azon a véleményen voltam, hogy a legjobb írok közé tartozik, akiket olvastam. Ezt a véleményemet, még mindig fenntartom, viszont be kellett látnom, hogy mostanra kinőttem a könyveiből.
Pierce és John története izgalmas, jól felépített, a szereplők sokszínűek, érdekesek. Meg Cabot stílusa, az Meg Cabot stílusa, imádom! Ugyanakkor már korántsem ragadott magával annyira a könyv, mintha 14-16 éves koromban olvastam volna.


Meg Cabot: Ébredés

Meg Cabot: Ébredés

A tizenhét esztendős Pierce Oliviera tudta jól, ha elfogadja John Hayden szerelmét, mindörökre azon a helyen lesz kénytelen élni, amelytől mindig is a legjobban rettegetett: az alvilágban. Megérte azonban az áldozat, hiszen immár örökké együtt lehet azzal a fiúval, akit szívéből szeret.

Ám boldogsága – és biztonsága – most nagy veszélybe kerül még a holtak birodalmában is, hiszen a Fúriák felfedezték, hogy John megszegte az alvilág egyik legszigorúbb törvényét: életre keltett egy emberi lelket.

Ha nem áll helyre ismét az egyensúly élet és halál között, a Fúriák haragja menthetetlenül elsöpri nem csupán az alvilágot, hanem Pierce egykori otthonát is a Földön… Csupán egy módon állhatják útját a pusztulásnak: valakinek meg kell halnia.

Hirdetés