Lanore P értékelése


>!
Lanore P
Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Tetovált mementó

Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Tetovált mementó Válogatás a Moly.hu tagjainak írásaiból

Őszintén bevallom: én ritkán olvasok verseket. Főleg azért, mert általában kevésnek, néha pedig kifejezetten butának érzem magam, amikor nem ér el hozzám az alkotó mondanivalója, nem tud megérinteni, vagy egyszerűen fogalmam sincs, miről írt, mit akart kifejezni a soraival. De a Tetovált mementó más, ettől kár volt félnem. Olyan, mint egy jó nagy tányér finom húsleves gazdagon… a legkülönbözőbb stílusú, műfajú, témájú alkotásokat olvashattam, és kifejezetten jólesett! Igen, volt egy-kettő, ami nem tudott megérinteni, és olyan is, ami nem tetszett, de nekem így is tökéletes kikapcsolódást nyújtott, és örülök, hogy a lapokon keresztül megismerhettem néhány Molytársam gondolatait. A gyönyörű illusztrációkkal együtt pedig igazi élménnyé vált a könyv! Gratulálok a Szerkesztőknek, és Mindenkinek, aki részt vett ebben a válogatásban, le a kalappal előttük!


Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Tetovált mementó

Karsza Andi – Molnár Nikolett (szerk.): Tetovált mementó

„Vér és hús
a festék,
s a vászon
– ne keressék –
itt feszül
belül.”

„Nagyon-nagyon szépek… mit szépek, gyönyörűek, hangulatosak az illusztrációk. Öröm kézbe venni, olvasni, megismerni a sok tehetséges moly gondolatait
örömről, bánatról, az életről. Jó, hogy megjelent ez a kötet.”
@robinson – http://www.gaboolvas.blogspot.hu/

„…egy igazán színvonalas kiadványt foghatunk a kezünkbe, amely hűen tükrözi azt, hogy milyen is, amikor olvasó emberek írnak.”
@Nita_Könyvgalaxis – http://konyvgalaxis. blogspot.hu/

„A tinta a papíron hagy nyomot, a szavak az elménkben.
A Tetovált mementó olyan szavakkal van tele,
amelyeknek nyomát még sokáig viselnünk kell.”
Benyák Zoltán

Hirdetés