Mariann_Czenema P értékelése


>!
Mariann_Czenema P
John Green: The Fault in Our Stars

Ügyes volt JG, kellően meglepő a vége, nem túl giccses a szerelmi szál, és ki ne szeretne bele egy ilyen érdekes humorérzékkel bíró különcbe, mint Gus?
(kár, hogy nem lesz folytatása, mert én is úgy vagyok, mint Hazel: idegesít, ha van egy könyv, és a mellékszereplők jövőjéről, további életéről nem tudok meg semmit. Csak reménykedni, és találgatni tudok.)
Meg újraolvasni a regényt :)

5 hozzászólás

John Green: The Fault in Our Stars

John Green: The Fault in Our Stars

Diagnosed with Stage IV thyroid cancer at 12, Hazel was prepared to die until, at 14, a medical miracle shrunk the tumours in her lungs… for now.

Two years post-miracle, sixteen-year-old Hazel is post-everything else, too post-high school, post-friends and post-normalcy. And even though she could live for a long time (whatever that means), Hazel lives tethered to an oxygen tank, the tumours tenuously kept at bay with a constant chemical assault.

Enter Augustus Waters. A match made at cancer kid support group, Augustus is gorgeous, in remission, and shockingly to her, interested in Hazel. Being with Augustus is both an unexpected destination and a long-needed journey, pushing Hazel to re-examine how sickness and health, life and death, will define her and the legacy that everyone leaves behind.