nat értékelése


>!
nat
Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

A fülszöveg miatt én ezt a könyvet nem terveztem elolvasni, a kis vékonysága miatt pedig az eredeti árért megvenni. Végül könyvtárból sikerült kikölcsönözni és nem bántam meg.
Szóval a fülszöveg alapján látatlanban valami hihetetlenül nyálas történetre számítottam, mindennel ami kell: árva gyerek, aki anyukát akar, szenvedő felnőttek, varázslat, karácsony stb.
Azt kell mondanom, hogy nagyon ízlésesen volt mindez megoldva, és egyáltalán nem volt nyálas, inkább kedves, aranyos, szórakoztató és életszerű. Minden párbeszéd a helyén volt, sokszor elmosolyodtam Mark jól elhelyezett poénjain, a fordítás pedig remek lett (sírok, hogy ott tartunk, hogy ezt le kell írni…) és nálam a könyv rövidsége plusz fél csillagot jelentett, elegem van a limonádé könyvekből, amik egyszerűen nem tudnak megtölteni 300 oldalt se, de kb 600 oldalra nyújtják őket. Legalább így tartalmas volt, és pont tökéletes szórakozást nyújtott egy estére és nem is vette el a kedvem menet közben az olvasástól.
Aki szereti a romantikus irodalmat, annak bátran ajánlom. Aki nem szereti, annak nem. Mert bár a fülszöveg kicsit nyálas, de a könyv tényleg arról szól, ami ott le van írva, tehát ne várjunk tőle ennél többet.

3 hozzászólás

Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

EGY KISLÁNYNAK CSALÁD KELLENE

Egy esőtől síkos éjszakán a hatéves Holly elvesztette az egyetlen embert, aki addig gondoskodott róla: szeretett édesanyját, Victoriát. Azóta egy szót sem szól.

EGY SZÓLÓ FÉRFINAK FELESÉG KELLENE

Mark Nolannak mi sem hiányzott kevésbé, mint egy hatéves kislány. Hamarosan mégis ráébred: bármire kész lenne, hogy a gyermek életét újra teljessé tegye. A húga végrendelete megmondta, mit kell tennie: Senki sem jöhet szóba, csak te. Kezdetnek csak szeressed. A többi majd jön magától.

NÉHA CSAK EGY KIS VARÁZSLAT HIÁNYZIK…

Miután Maggie Conroy egy év házasság után elvesztette a férjét, nem hisz benne, hogy újra szerelemre találhat. Annál inkább hisz a képzelet varázserejében. Amióta játékboltot vezet, abban élhet, amit szeret. És amikor összetalálkozik Holly Nolannal, egy olyan kislányt lát maga előtt, akinek nagyon hiányzik egy kis varázslat.

HOGY VALÓRA VÁLJANAK AZ ÁLMOK

Három magányos ember. Három válaszúthoz érkezett élet. Három ember, akik hamarosan megtapasztalhatják, hogy karácsonykor bármi lehetséges, hogy ilyenkor a kívánságok mintha maguktól válnának valóra.

Lisa Kleypas 34 regény szerzője és számos díj nyertese.

Kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Hirdetés