Roona értékelése


>!
Roona
Oliver Bowden: Assassin's Creed – Fekete lobogó

Sokkal jobb volt, mint az eddigi Assassin's Creed könyvek:)
Mivel nem ez volt az első, amit a sorozatból olvastam, volt mihez hasonlítanom.
A könyv első fele volt a legjobb, az események zajlottak rendesen, le sem lehetett tenni egy pillanatra sem. A leírások színesebbek, bővebbek voltak, szép, kerek mondatokkal, néhol egy kis humorral is vegyítve. Edwardot nagyon megkedveltem, imádtam az egész karakterét! Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy az író megint naplóként írja le a történetet, de nekem így is nagyon tetszett! A kazok világa új volt, ennek nagyon örültem, vonzott már maga a téma is. Remélem a következő rész is lesz olyan jó, mint ez! :)


Oliver Bowden: Assassin's Creed – Fekete lobogó

Oliver Bowden: Assassin's Creed – Fekete lobogó

„Lenyűgözött a csuklyás alak látványa. Szinte hipnotizált a halál végrehajtója, aki az őt körülvevő vérontással mit sem törődve, csak az alkalmas pillanatra várt, hogy lesújthasson.”

A kalózkodás aranykorában járunk, amikor csábít az ismeretlen Újvilág. Edward Kenway, egy gyapjúkereskedő elkényeztetett fia képtelen ellenállni a nyílt tenger, az arany és a kalandos élet vonzásának.

Amikor a családi gazdaságot megtámadják, kapva kap a lehetőségen, és megszökik. Hamarosan kora legrettegettebb kalózai között emlegetik a nevét.

A mohóság, a becsvágy és az árulás azonban a nyomába szegődik, és amikor egy megdöbbentő összeesküvés bizonyítékaira bukkan, amely azzal fenyegeti, hogy mindent elpusztít, ami kedves számára, utat enged a kíméletlen megtorlásnak…

Így belesodródik az Orgyilkosok és a Templomosok között fennálló évszázados küzdelembe.

Az Ubisoft díjnyertes videójátéka alapján.

Hirdetés