hiviki értékelése


>!
hiviki
J. R. Ward: Végre szeretők

És ezzel a résszel véget ért a december vége óta tartó kapcsolatom a Fekete Tőr Testvériséggel. De szerencsére csak ideiglenesen.
És imádtam.
Méltó befejezése volt Qhuinn és Blay kapcsolatának. Azóta is megy a Don't Stop Believing.
Kicsit kevesebb mellék szállal is megelégedtem volna, de elfogadtam, hogy fontosak voltak azok is. Bár Assil és Sola időnként untattak.
Xcor és Layla felkeltette az érdeklődésem, és elkezdtem megszeretni a banditát. Megértem miért hasonlították sokan Zsadisthoz.
Trez jövőjére kíváncsi vagyok, remélem neki is lesz egy Happy Endje. Az Árnyékokat amúgy is szerettem volna jobban megismerni.
Qhuinn és Blay. Istenem, annyit szenvedtek közben. Nem hittem volna, hogy a két srác kapcsolata ennyire megfog. De így lett. A kedvenc részemmé vált a kötet, pedig nem gondoltam volna, hogy néhány előzőt lehet fokozni. A vége pedig.. Megkönnyeztem a boldogságuk.
Nagyon várom a folytatást. Örülök, hogy Wrath és Beth lesz a főszereplő, de féltem is őket az Elittől. Sosem kedveltem azt a társaságot, de ebben a részben még jobban utáltam a maradiságuk.
Ezzel az értékeléssel kicsit gyászolom 2 hónapos kapcsolatom a szereplőkkel. Így egyhuzamban olvasva eléggé el lehet merülni a világukban. Mindenkiben lett valami, amit kedveltem. Főleg a két srácban :)
És Ward szavaival: „Nagyon itt volt már az ideje – senki sem érdemli meg jobban, mint ti ketten.”


J. R. Ward: Végre szeretők

J. R. Ward: Végre szeretők

Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…

Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.

A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.

Hirdetés