monalisa értékelése


>!
monalisa
Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Szeretem Cecelia könyveit és ez az eddigi egyik legjobb, amit olvastam. Mondjuk volt amikor már kicsit hosszúnak éreztem, de összességében végig fenntartotta az érdeklődésemet olvasás közben. Nemcsak különleges légkört teremt műveiben az írónő, de annyira egyedi ötletei és meglátásai is vannak, ami ritkaság és igazi kincs. Amikor megvettem a könyvet, fel sem tűnt, hogy a címben az „Életem” nagybetűvel íródott, persze olvasás közben hamar észrevettem már. :) És valamiért mindig nevethetnékem volt, akárhányszor bemutatta Lucy az Életét… :D Illetve A nyomomban az Életemmel kapcsolatban külön kiemelném még azt is, hogy bravúros a könyv befejezése, az a pár gondolat, amivel lezárja a történetet.


Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Mi történik, ha nem veszed komolyan az életed?

Lucy Silchester még a 30. születésnapja előtt megkapja a választ. Élete bekopogtat hozzá egy mókás idegen férfi képében, s szembesíti azzal, amit a szerelmével való szakítása óta nem volt hajlandó tudomásul venni: hogy nagy bánatában szinte megszűnt létezni. S elkezdődik egy megható és mulatságos kalandsorozat, mely során a kissé különc lány újra rátalál családjára, barátaira s bizony a szerelemre is.

Megható, vicces és tanulságos – Cecelia Ahern új regényében bemutatja, mi történik, ha nem figyelsz eléggé az életedre, és hogy sosem késő újrakezdeni.

Hirdetés