kiruu P értékelése


>!
kiruu P
Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

Mit éreztem, amikor először megláttam?
Ez miiiiiii? Ilyen vékony, és 3500 Ft? Hát hülyének néznek engem? Nem normális, hogy egy ekkora kis szutyok könyv ennyibe kerül, amikor egy 400 oldalas, csak 3000 Ft. Ja, és csak azért lett több mint 200 oldal, mert tele van megjelent könyvajánlásokkal. Kb. 190 oldal. Óriási betűtípus, és nagy sorköz. Többet nem rendelek ulpiustól. csak Ward könyvet
Mit éreztem, amikor elolvastam a Prológust?
Istenemdehihetetlenülcukihátmindjártmegzabálom. Csodás. Angyali. Tökéletes.
Mit éreztem, az 50. oldal körül?
Mark egy szexisten, és hálistennek nem tökéletes pasi. Azokból túl sok van a könyvekben. Mindent megtesz a kis Hollyért, akinek senki, ismétlem senki épeszű nem tud ellenállni. A leghalálibb kislány, akiről valaha olvastam, és hogy milyen erős… Imádom. És, hogy nem beszélt egy darabig, csak miután találkozott Maggie-vel. Nagyon ötletes volt, és aranyos. Esküszöm én is elkezdtem hinni a mesékben, és újra kislány lehettem, szárnyakkal és szoknyával. Maggie nagyon aranyos, cuki, tökéletes anya… Olyan, akit még akkor sem tudnál utálni, ha.. á, szinte semmilyen esetben. Sam nagyon szimpi, nem kell mindenkinek nagymenő társasági életet élni. Őszintén örültem volna két ilyen apukának, mert ahogy Hollyval bántak.. perfect.
Mit éreztem a 150. oldal körül?
Gyerünk már ti idióták. Mark egy kicsit lehetne erőszakosabb, Maggie pedig okosabb. A szeme előtt van egy haláli kislány, egy csudajó pasi, egy remek barát, egy kutya, akinek nem tudom a nevét, és egy szerető, csodálatos család. Jézusom! Mindjárt vége?! Mamiiiiiiiiiiiii! Mondd neki, hogy ne legyen vége, mami. Léciiiiii. Nem akarom, hogy vége legyen.
Mit éreztem közvetlenül az utolsó mondat után?
Ó, hogy rohadna meg Lisa Kleypas! Ez mi? Mi ez a vég? Nem. No. Non. Nein. Nem tudom, milyen nyelven mondjam még el. Miééééért? Még. Még. Még. Még. Még. Még. Még. Még… amíg anyu be nem jött, hogy 'Mit csinálsz? Jól vagy? Mi történt? Miért nézel arra a könyvre úgy, mint akit meg akarsz ölni? Nem ez jött délután? Már el is olvastad? Ó, visszakaptad az Ónixot? Akkor ezt el is viszem…' Köszi, anyu. MEGŐRÜLÖK.
Nem kell semmi extrát várni a könyvtől. Ha azt akarsz keresd máshol. Ez egy csodálatos történet, egy csodálatos kislány, csodálatos kívánságáról.
Ó, és a kutya haláli. :D Imádom. Szerzek egy bulldogot.

3 hozzászólás

Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

EGY KISLÁNYNAK CSALÁD KELLENE

Egy esőtől síkos éjszakán a hatéves Holly elvesztette az egyetlen embert, aki addig gondoskodott róla: szeretett édesanyját, Victoriát. Azóta egy szót sem szól.

EGY SZÓLÓ FÉRFINAK FELESÉG KELLENE

Mark Nolannak mi sem hiányzott kevésbé, mint egy hatéves kislány. Hamarosan mégis ráébred: bármire kész lenne, hogy a gyermek életét újra teljessé tegye. A húga végrendelete megmondta, mit kell tennie: Senki sem jöhet szóba, csak te. Kezdetnek csak szeressed. A többi majd jön magától.

NÉHA CSAK EGY KIS VARÁZSLAT HIÁNYZIK…

Miután Maggie Conroy egy év házasság után elvesztette a férjét, nem hisz benne, hogy újra szerelemre találhat. Annál inkább hisz a képzelet varázserejében. Amióta játékboltot vezet, abban élhet, amit szeret. És amikor összetalálkozik Holly Nolannal, egy olyan kislányt lát maga előtt, akinek nagyon hiányzik egy kis varázslat.

HOGY VALÓRA VÁLJANAK AZ ÁLMOK

Három magányos ember. Három válaszúthoz érkezett élet. Három ember, akik hamarosan megtapasztalhatják, hogy karácsonykor bármi lehetséges, hogy ilyenkor a kívánságok mintha maguktól válnának valóra.

Lisa Kleypas 34 regény szerzője és számos díj nyertese.

Kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Hirdetés