Mariann_Czenema P értékelése


>!
Mariann_Czenema P
Berg Judit: Galléros Fecó naplója

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

ó, ez más volt, nagyon más, mint a többi! :D
Mondhatni fiúsabb, vagányabb, hiszen Fecó jó néhányszor verekedik (többször majdnem bele is hal!) és persze iszik, kártyázik, szóval igazi rosszfiú.
Vagy mégsem, mert senkit sem hagy a pácban, mindig megvédi a védteleneket, legyen az két vakond, akit meg akarnak lincselni, vagy egy csapat kóbor állatgyerek.
Rengeteg humor, szóvicc van a könyvben, bár kicsit tényleg unalmas és nehézkes a naplóforma.
Viszont a rajzok! Haláliak!


Berg Judit: Galléros Fecó naplója

Berg Judit: Galléros Fecó naplója

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Kedves Olvasó!

Emlékszel még Galléros Fecóra, Rumini barátjára, a Szélkirálynő bátor, mindig vidám, agyafúrt matrózára? Az ő titkos naplóját tar­tod most a kezedben, amit száműzetése izgalmas éveiben írt.
Mi történt Fecóval Datolyaparton? Hogy került az északi Ércszi­get­re? Hányan törtek az életére és kikkel kötött életreszóló barátságot?
Izgalmas kalandok, életveszélyes csetepaték, pókerpartik, kalózok, rablók, beszélő papagájok, vérszívó denevérek és rengeteg különleges alak bukkan fel Fecó feljegyzéseiben. És mellesleg az is kiderül, hogy néha a mindig vidám, mindig barátságos matrózfiúnak is vannak szo­morú percei.
Galléros Fecó saját rajzaival (segítségére volt: Kálmán Anna), és eredeti tengerészballadákkal (tolmácsolja: Tóth Krisztina) közreadja: Berg Judit.

Hirdetés