Odilia P értékelése


>!
Odilia P
Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

Első benyomásom, hogy nagyon vékony :)
A második, hogy élőben gyönyörű a borító.
Harmadik, hogy hiába vékony, még nagy betűkkel is írták :(

Ez a könyv rövid, de annál szebb. Igazi karácsonyi varázs :) Nincs benne erőszak, káromkodás, konfliktus…. ezek után kérdezhetnétek mi van akkor benne?
Szeretet, szerelem, elmúlás, gyász, újrakezdés….. és mindez gyönyörűen becsomagolva.
Olvasás közben előkerült a forralt bor – mert az illik hozzá a kandalló előtt olvasva a fotelban, mert nem az üdítő nyári limonádé, hanem a forrón testes vörös bor és a gyönyörűen becsomagolt finomabbnál finomabb szaloncukrok jutnak róla eszembe.
Jót tesz a léleknek :) Néha szükség van ezekre a könyvekre :) kedvenc könyvvé avattam :)

Na kedves molytársam csak annyit akartam mondani: Olvasd el, és szerezz magadnak pár nyugodt órát a karácsonyi őrületben :)

1 hozzászólás

Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

Lisa Kleypas: Karácsonyéj a Péntek kikötőben

EGY KISLÁNYNAK CSALÁD KELLENE

Egy esőtől síkos éjszakán a hatéves Holly elvesztette az egyetlen embert, aki addig gondoskodott róla: szeretett édesanyját, Victoriát. Azóta egy szót sem szól.

EGY SZÓLÓ FÉRFINAK FELESÉG KELLENE

Mark Nolannak mi sem hiányzott kevésbé, mint egy hatéves kislány. Hamarosan mégis ráébred: bármire kész lenne, hogy a gyermek életét újra teljessé tegye. A húga végrendelete megmondta, mit kell tennie: Senki sem jöhet szóba, csak te. Kezdetnek csak szeressed. A többi majd jön magától.

NÉHA CSAK EGY KIS VARÁZSLAT HIÁNYZIK…

Miután Maggie Conroy egy év házasság után elvesztette a férjét, nem hisz benne, hogy újra szerelemre találhat. Annál inkább hisz a képzelet varázserejében. Amióta játékboltot vezet, abban élhet, amit szeret. És amikor összetalálkozik Holly Nolannal, egy olyan kislányt lát maga előtt, akinek nagyon hiányzik egy kis varázslat.

HOGY VALÓRA VÁLJANAK AZ ÁLMOK

Három magányos ember. Három válaszúthoz érkezett élet. Három ember, akik hamarosan megtapasztalhatják, hogy karácsonykor bármi lehetséges, hogy ilyenkor a kívánságok mintha maguktól válnának valóra.

Lisa Kleypas 34 regény szerzője és számos díj nyertese.

Kritikusai a női lélek rejtelmeinek egyik legnagyobb ismerőjeként ünneplik a szerzőt.

Hirdetés