ƨɔɴом értékelése


>!
ƨɔɴом
J. A. Redmerski: The Edge of Always

Nagyon sokaig ugy gondoltam, hogy folosleges volt a folytatas ennek a konyvnek, es nem kellett volna ilyen szenvedesnek kitenni Camrynt es Andrewt.
Viszont most a tortenet befejeztevel rajottem, hogy az O utazasuk korant sem ert veget a Soha hataraban. Olyan szep es hangzatos volt ott akkor az, hogy OROKKE egyutt leszunk, nem lesz semmi baj mostmar, mert mindenen keresztulmentunk, amin keresztul lehetett, hogy az ember fejeben a veszcsengok azonnal megszolalnak, hogy itt meg valaminek tortennie kell, mert ez igy tul cukorszirupos, tul idilli, es tulontul valoszinutlen. Tortent is. Oszinten mondom, hogy ott nagyon megutaltam a konyvet es legszivesebben nem is folytattam volna, mert nem ereztem igazsagosnak, hogy a sok sz@r melle meg kell egy kupacnyi a dombukra, es ez a velemenyem kesobb sem valtozott, mert hiaba terelodtek ra ezzel egy masik utra, az uj utazas megoldhato lett volna enelkul is.
Andrew elott le a kalappal tenyleg, egyszeruen lehetetlen nem imadni. A szemelyisege, az ahogyan Camrynt szereti, es ahogyan mindent bevetve segit neki ill. maguknak, hogy tul jussanak a melyponton mindenkeppen 'alompasiva' emeli.
Camrynnel azonban voltak pillanatok, mikor megrangattam volna, hogy terjen eszhez es ne tartson ugyanott, ahol az elso resz elejen, mert basszus ott van neki Andrew, aki tenyleg mindig arra torekszik, hogy jol erezze magat es a csigahazan kivul legyen. Persze teljesen ertheto, hogy miert zuhant vissza, de ettol fuggetlenul ugyancsak bosszanto volt. Viszont mikor ezeken tul volt, akkor ujra az az abszolut szeretheto lany volt, akit megismertunk.
Osszesegeben azt kell mondanom, hogy a kozos utazasukat visszanezve sokszor csaltak mosolyt az arcomra ill. konnyeket a szemembe, a vegkifejletet tekintve pedig jobbat elkepzelni sem tudtam volna szamukra. Es bar nem szarnyalta tul nalam a konyv az elso reszt, de egyszeruen ot csillagnal kevesebbet nem tudok ra adni, mar csak Andrew miatt sem. :)


J. A. Redmerski: The Edge of Always

J. A. Redmerski: The Edge of Always

He was taking the long road. She was taking the road to nowhere. It just so happened that they led to the same place…

Five months ago, Camryn and Andrew, both dealing with personal hardships, met on a Greyhound bus. They fell in love and proved that when two people are meant to be together, fate will find a way to make it happen.

Now, in the highly anticipated sequel to THE EDGE OF NEVER, Camryn and Andrew are pursuing their love for music and living life to the fullest as they always swore to do. But when tragedy befalls them, their relationship is put to the ultimate test. As Camryn tries to numb her pain, Andrew makes a bold decision: To get their life back on track, they’ll set out on another cross-country road trip. Together they find excitement, passion, adventure – and challenges they never could have anticipated.

Sexy. Daring. Dangerous. THE EDGE OF ALWAYS takes you on a ride you won’t forget

Hirdetés