Rebeka_C értékelése


>!
Rebeka_C
Maggie Stiefvater: Shiver

Bátran mertem nekiállni angolul, hisz magyarul legalább 5x olvastam, nem is volt gond a megértésével. Ki merem jelenteni, hogy az ismerős, számomra kedves szavak még jobban hangzanak eredetiben. Ez az olvasás rávilágított, hogy mindegy hány jó könyvet olvasok, ez mindig a legnagyobb kedvencem marad♥ A cselekménye logikusan fut, mindennek van értelme, a párbeszédek se hangzanak idegenül a szereplők szájából. Szeretem, hogy Grace olyan önálló; szeretem, hogy Sam nem tökéletes, mégis bármit megtenne a szerelméért. Jó, hogy ő nem olyan nagyszájú, önelégült hős, mint a mostani férfi szereplők többsége. Sam csak… He was as fragile as a butterfly in autumn, waiting to be destroyed by the first frost.
Kedvenc jelenet: természetesen az édességboltos :)
Annak meg külön örülök, hogy normál farkasokká változnak, nem pedig 2 méteres szörnyetegekké… :D


Maggie Stiefvater: Shiver

Maggie Stiefvater: Shiver

For years, Grace has watched the wolves in the woods behind her house. One yellow-eyed wolf--her wolf--is a chilling presence she can't seem to live without. Meanwhile, Sam has lived two lives: In winter, the frozen woods, the protection of the pack, and the silent company of a fearless girl. In summer, a few precious months of being human . . . until the cold makes him shift back again.

Now, Grace meets a yellow-eyed boy whose familiarity takes her breath away. It's her wolf. It has to be. But as winter nears, Sam must fight to stay human--or risk losing himself, and Grace, forever.

Hirdetés