matraimelinda értékelése


>!
matraimelinda
Katie Fforde: Szerelmes levelek

Igen, valóban a romantikus történet kerek egész , furcsa lenne, ha másképpen végződött volna. Bestseller kategória, mindenfajta értékesebb mondanivaló és információ nélkül. Időtöltésnek nyári/nyárutói olvasmányként viszont tökéletes. Kicsit hosszúra nyújtotta a szerző az oldalak számát, kicsit sok lett az olyasfajta leírás, különösen a regény közepe tájékán, amin fogni, rövidíteni lehetett volna, és talán mélyebb tartalommal/mondanivalóval megtölteni. A könyvborító szellemes, kedves, szemnek tetsző, az mindenképpen jó sikerült és Laura és Dermott románcához méltó lett.Olyan könyv, melyre megint csak az jutott eszembe, hogy a maga nemében nem rossz, de erősen tudni kell a helyén kezelni a szerzőt is, könyvét is.


Katie Fforde: Szerelmes levelek

Katie Fforde: Szerelmes levelek

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Laura Horsley élete nagy lehetősége előtt áll. Egy fatális véletlen folytán találkozhat olvasmányai hősével, a híresen tehetséges és híresen magányos íróval, aki ráadásul szemtelenül jóképű is. Az álmodozó Laura reménytelen szerelemmel a szívében és kétségek között őrlődve készül a randevúra, aminek nem kis tétje van. Ki kell rángatnia a remeteként bezárkózott írót otthonából, hogy legyen díszvendége egy fesztiválnak, amihez az írónak se kedve, se energiája. Így Laurának mindent be kell vetni a nemes cél érdekében. De vajon elég-e ez a „minden”, és mit is takar pontosan? Kettőjük párharcából ki kerülhet ki győztesen?

Katie Fforde tizennégy bestseller írója, a romantikus női irodalom egyik új csillaga, akinek regényei több országban vezetik a sikerlistát. A Hív Amszterdam és a Száz boldog esküvőm írónőjének új könyve garantáltan humoros és romantikus olvasmány.

Hirdetés