Mariann_Czenema P értékelése


>!
Mariann_Czenema P
Lewis Carroll: Alice In Wonderland

Cselekményleírást tartalmazó szöveg

Emlékszem a Disney verzióra, és őszintén szólva elég fura könyv adaptáció. (mert az is, meg Tim Burton is tulajdonképpen a Looking-Glassból is vett át részeket)
Nekem a Kalapos és a Macska tetszik a legjobban, akik nem félnek visszaszólni, szarkasztikusak lenni. :)
Alice időnként zavaróan butuska, de aztán a végére egész felnő ehhez a Csodavilághoz. A Teknős dalán jót nevettem, ha jól rémlik a viktoriánus Anglia főurai minden bálon teknőclevest ettek, mert az volt divatos, jól kifigurázza őket.
De meglepően maradandó a Szív Királynő és udvartartása viselkedése is, más címekkel, de léteznek ilyen talpnyalók ma is. :) Csak aztán nehogy feléjük járjon egy náluk még hatalmasabb uraság, az ő fejüket követelve ;)
… és igaza van a nővérének, jó lenne tudni, hogy vajon Alice emlékezni fog-e majd felnőttként a kalandjára, és elmeséli-e a gyerekeinek. Remélem, hogy igen.


Lewis Carroll: Alice In Wonderland

Lewis Carroll: Alice In Wonderland

When Alice tumbles down, down, down a rabbit-hole one hot summer's afternoon in pursuit of a White Rabbit, she finds herself in Wonderland. And here begin the fantastical adventures that will see her experiencing extraordinary changes in size, swimming in a pool of her own tears and attending the very maddest of tea parties. For Wonderland is no ordinary place and the characters that populate it are quite unlike anybody young Alice has ever met before.

Hirdetés