gab001 P értékelése


>!
gab001 P
Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

A könyvet leginkább az írónőtől megszokott könnyed stílus jellemzi, s ezúttal a megszemélyesített élet a különlegesség. Érdekes elképzelés, igazán kellemes megvalósítás. Lucyt és az Életét első perctől megkedveltem, s kíváncsi voltam hogyan boldogulnak egymással. A könyv vége kiszámítható, de izgalmas az odáig vezető út, mely tartogatott meglepetéseket. Igazi felüdülést jelentő kikapcsolódás humoros párbeszédekkel és szerethető karakterekkel.


Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Mi történik, ha nem veszed komolyan az életed?

Lucy Silchester még a 30. születésnapja előtt megkapja a választ. Élete bekopogtat hozzá egy mókás idegen férfi képében, s szembesíti azzal, amit a szerelmével való szakítása óta nem volt hajlandó tudomásul venni: hogy nagy bánatában szinte megszűnt létezni. S elkezdődik egy megható és mulatságos kalandsorozat, mely során a kissé különc lány újra rátalál családjára, barátaira s bizony a szerelemre is.

Megható, vicces és tanulságos – Cecelia Ahern új regényében bemutatja, mi történik, ha nem figyelsz eléggé az életedre, és hogy sosem késő újrakezdeni.

Hirdetés