tataijucc P értékelése


>!
tataijucc P
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók

Régen voltam ennyire szigorú könyvvel, de ez most egy határozottan rossz választás volt. Nekem. De nyilván bennem van a hiba.
Egyrészt nem szeretem az olyan történeteket, ahol egyik főszereplő sem szimpatikus – sőt mi több, inkább egy olyan karakter válik kedvessé aki igazából nem is befolyásolja a cselekmény menetét. Másrészt: véletlenszerűen megnyitottam egy-két értékelést, és kivétel nélkül mind olyan volt, ami a SzJG-hez hasonlítja ezt a könyvet. Hát nem tudom… szerintem ebben a könyvben a főszereplő srác neve mintha többször szerepelne mint az SzJG összes kötetében Cortez neve. (Enyhe költői túlzás, de már-már bosszantó volt ez a sok ajnározás.)
Nem mellesleg nem tudok _tökéletesnek tartani olyan férfi karaktert, aki mániákusan rágja a körmeit… blöeee.

8 hozzászólás

Stephanie Perkins: Anna és a francia csók

Stephanie Perkins: Anna és a francia csók

Anna nagy várakozással tekint végzős évének kezdete elé atlantai középiskolájában, ahol van egy remek munkája, egy hűséges legjobb barátnője, és egy alakulófélben levő, ígéretesnek tűnő kapcsolata. Így aztán eléggé elkeseredik amiatt, hogy Párizsba kell költöznie egy bentlakásos iskolába – egészen addig, amíg ott nem találkozik Étienne St. Clairrel, aki okos, sármos, gyönyörű, szóval tökéletes… lenne, ha nem volna foglalt. De a Fények Városában a vágyak valahogy mindig utat törnek maguknak. Vajon a szerelmes majdnem-ek éve a hőn óhajtott francia csókkal ér véget? Stephanie Perkins a romantikus feszültséget mindvégig sistergőn, a vonzalmat pedig magas hőfokon tartja debütáló regényében, amely garantáltan megbizserget minket a fejünk búbjától a lábujjainkig és megolvasztja a szívünket.