Lady_Hope I értékelése


>!
Lady_Hope I
Victoria Forester: A lány, aki tud repülni

Három csillag, mert bőkezű vagyok, és mert itt ül mellettem a húgom aki szereti.
Ez nem VP könyv. Az írónő végig azt hitte hogy filmet ír azt meg nem lehet. Nem tudja visszaadni azt a hangulatot, amit a filmen átélsz egy könyvben!
Másrészt ez egy bugyuta mese. Hiába az X-men, meg szuper erő meg mittomén, akkor is, nagyon butára, kiforratlanra, és kifejezetten idegesítőre sikeredett.
A szereplők nem egy kilenc éveshez méltóan viselkednek.
Piper egy elbaltázott Anne Shirley, aki repül.
Nem jött be.

8 hozzászólás

Victoria Forester: A lány, aki tud repülni

Victoria Forester: A lány, aki tud repülni

„Ez a regény a Kis ház a prérin és az X-man legkülönösebb, legédesebb keveréke. Egész végig csak mosolyogtam (kivéve azokat a helyeket, ahol sírtam). Készülj fel egy szívmelengető élményre.” – Stephenie Meyer, The Twilight Saga

Egy igazi csajt nem lehet megzabolázni… hacsak nem a megfelelő módszert használod. Piper McCloud tud repülni. Csak így, egyszerűen. Tény, hogy a rükverc még nem igazán megy neki, és a fordulatai is kissé esetlenek, de a bukfencben nagyon profi. A probléma csupán az, hogy Lowland egyszerű lakosai félnek Pipertől. Anyjának és apjának fogalma sincs, mit kezdjen vele. Ezért aztán jónak tűnik az ötlet, hogy a kislány hagyja el szülei farmját, és költözzön be egy szupertitkos, szigorúan őrzött iskolába, ahol csupa kivételes képességgel megáldott gyerek tanul. Eleinte nagyszerű is volt minden: az a sok új barát, olyan adottságokkal, mint szuper-erő vagy szuper-zsenialitás (plusz az a rengeteg házi sütésű almás pite!) De Piper különleges volt, még a különlegesek között is. És ennek vannak bizonyos következményei. A következmények pedig túl szörnyűek ahhoz, hogy beszélni lehessen róluk. Túl eszelősek, hogy megfontolásra méltók legyenek. És túl veszélyesek, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni őket. Hol szívderítő, hol rémisztő fordulataival Victoria Forester első regénye a lázadás és bátorság felejthetetlen története egy leigázhatatlan kis hősnőről, aki tud, aki fog, akinek muszáj… repülni.

Hirdetés