PuPilla értékelése


>!
PuPilla
Milly Johnson: Yorkshire puding Klub

Limonádés nőci-sztori, ami helyenként férjeket tartalmaz. :) Kicsit emlékeztetett itt-ott a Szex és New Yorkra. Féltem, hogy az egyszerre vagyunk terhesek juhéé az egész téma, és semmi más nem lesz, csak gyagya párbeszédek a babákról meg a szülésről, de szerencsére ez nem igazolódott be.
Kinsellátazért nem übereli nálam chick-litben, hiányzik a több a humor és a gördülékenység.

Bővebben: http://pupillaolvas.blogspot.hu/2013/08/yorkshire-pudin…


Milly Johnson: Yorkshire puding Klub

Milly Johnson: Yorkshire puding Klub

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Három, a negyvenes éveihez közeledő dél-yorkshire-i barátnő egyszerre esik teherbe, miután elzarándokoltak egy ősi termékenységi szoborhoz.

A terhességgel Helen legszebb álma válik valóra, bár cseppet sem rózsás a helyzete. Nemcsak múltjának démonjaival kell megküzdenie, hanem a látszólag tökéletes házassága is épp most jut válságba.

Janey kész katasztrófaként éli meg ezt az állapotot, attól fél, örökre búcsút mondhat a karrierjének. Nem is érti, hogyan történhetett, hiszen férjével, a babavárástól teljesen felvillanyozódott George-dzsal mindig nagyon vigyáztak.

Elizabeth megnyomorított gyermekkora és érzelmi bizonytalansága miatt úgy gondolja, hogy soha nem lenne szabad gyereket vállalnia. Gyötri a kétség, hogy képes lesz-e szeretni a születendő babát.

A Yorkshire puding Klub három, válaszút elé kerülő nő megható és bájos története. Helen ellaposodott házassága újjáéled, Janey elkezd végre hinni önmagában, Elizabeth sivár élete pedig melegséggel és szerelemmel telik meg.

A 150 centi magas Milly Johnson regényeket és üdvözlőkártyákat ír. Amikor éppen nem ír, akkor olasz nyelvet tanul, olvas vagy iskolai egyenruhákat vasal. Két fiával és számos kerge háziállattal Barnsley-ben, Dél-Yorkshire-ban él.

Hirdetés