cippo IP értékelése


>!
cippo IP
James Forrester: Megszentelt árulás

Kérem szépen, erre a nagyon baráti három és fél pontra énnekem statisztikai igazolásom is van, alfátul az omegáig ez a történet úgy nézett ki, hogy 2013. május 9., 20:59 → 2013. július 20., 21:18, ami azt jelenti, hogy a korai eperszezontól a meggyszezonon át egészen a kajsziig tartott.
Ami azt jelenti, hogy a rettenetes izgalmak és a számtalan kaland közepette volt képem, pontosabban lelkierőm feldolgozni és befőzni 18 üveg mentás és mentátlan szamóca-, valamint 13 üveg meggylekvárt, és reménybeli várományosa vagyok a továbbiakban a könyv szempontjából már jelentéktelen mennyiségű kajszinak, ami – lefordítom – azt jelenti, hogy a Megszentelt árulás egy letehetően és felejthetően fordulatos kalandregény.

6 hozzászólás

James Forrester: Megszentelt árulás

James Forrester: Megszentelt árulás

London, 1563. Angliában nyugtalanság uralkodik, katolikus összeesküvések szerveződnek a fiatal Erzsébet királynő ellen szerte az országban. Egy késő éjjelen William Harley Clarenceux-t váratlanul meglátogatja régi barátja és katolikus hittársa, Henry Machyn, aki ráveszi a vonakodó heroldot, hogy rejtse el a hosszú éveken át írt krónikáját. Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy a könyv valami sötét titkot rejt, amely veszélyt hozhat rá, de ennek mértékét felbecsülni sem képes, amíg szembe nem találja magát Francis Walsinghammel és könyörtelen megbízottjával, Richard Crackenthorpe-pal, akik bármit megtennének annak érdekében, hogy megszerezzék a krónikát.

Clarenceux-nak az élete függ attól, hogy kiderítse, milyen titkot rejt a krónika, és kik alkotják az ennek őrzésére alapított titkos társaságot. Az egyre veszélyesebbé váló nyomozása során egyetlen társa Machyn felesége, Rebecca, akivel állandó életveszély közepette próbálják kibogozni a rejtély szálait, miközben Walsingham emberei folyamatosan a sarkukban vannak. Clarenceux pedig fokozatosan kezd ráébredni, hogy a tulajdonukban lévő krónikában rejlő titok az egész országot romlásba döntheti.

Hirdetés