lilice értékelése


lilice>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Olvastam eredeti nyelven, tetszett, szóval kíváncsi voltam a fordításra is.
Rengeteg benne a f***kolás, mindkét fél ontja a szitokszavakat, érdekelt hogyan ültetik át kis hazánk – e témát érintően is – változatos nyelvére. Sikerült, és bizony tényleg nem vicc a 18-as karika az elején. Fura, hogy, amíg angolul olvasva egyáltalán nem akadtam fent egy-egy ilyen beszóláson, addig tükörfordításban látva néha kerekedett a szemem és pironkodtam :)
De Bennett így is tuti volt, sztoriba nem kell semmi mélyebbet látni, az erotikus regények között szerintem simán élvonalas.


Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan – és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív – és végtelenül dühítő – lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani – vagy akár nyíltan felrúgni – a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért.