kaata15 értékelése


kaata15>!
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Tudom, hogy ma szinte a csapból is erotikus történet folyik, de ez egy picivel másabb, mint a többi. A szerző páros nem kényszerít minket arra, hogy több köteten keresztül olvassuk egy pár szenvedéseit, nem cincálják szét az idegeinket, és a hajszálaink is épségben maradnak.
A könyv első harmada igazi macska-egér játék, érződik a feszültség a szexuális frusztráltság, a düh, ami szinte felkérés keringőre, egyenesen magával szippantott, én is éreztem, szinte átragadt rám (nekem is kedvem támadt táncra perdülni xD ). Jelen esetben nem egy buta liba áll a középpontban, hanem egy igenis intelligens és talpraesett nő.
Volt egy pont a könyvben, mikor azt mondtam, hogy ez már sok. Igen, ami még az elején izgalmas volt, az a 200. oldalon már nem az. És ezt a szerzők is észrevették (egy kicsit késleltetve), és rögtön átalakult a könyv valami mássá. A páros igyekezett megismerni a másik félt, és nem csak a köztük lévő szikrákat meglovagolni.
A könyv olvasása közben nem éreztem azt, hogy ilyen nincs, kizárt, hogy bármi hasonló megtörténhet. Noha voltak túlzások, és fura szokások (bugyiszaggatás), de a karakterek olyan alapot adtak a történetnek, amelyek nem hagyták a sztorit elszállni, hanem a földhöz ragasztották.
Nekem tetszett :)

2 hozzászólás

Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Christina Lauren: Gyönyörű rohadék

Egy ambiciózus gyakornok. Egy perfekcionista igazgató. És rengeteg indulat. Ismerje meg a történetet, amelynek blog előzményét több mint kétmillióan olvasták el online!
Chloe Mills esze borotvaéles, mindent belead a munkájába, és éppen most szerzi az MBA-diplomáját. Egyetlen problémája van csak: a főnöke, Bennett Ryan, aki szigorú, korlátolt, tapintatlan – és teljes mértékben ellenállhatatlan. A Gyönyörű Rohadék.
Bennett Franciaországból tért haza Chicagóba, hogy fontos szerepet vállaljon a családi médiavállalkozásban. Nem gondolta volna, hogy az az asszisztens, aki oly sokat segített neki innen, Chicagóból, míg ő külföldön volt, egy káprázatos, ártatlanul provokatív – és végtelenül dühítő – lény, akit mostantól mindennap látnia kell. A pletykák ellenére Bennett sohasem csípett fel nőket a munkahelyén. De Chloe annyira csábító, hogy már hajlandó érte kijátszani – vagy akár nyíltan felrúgni – a szabályokat, csak hogy megkaphassa őt. Az irodaépület bármely zugában.
Mikor az egymás iránti étvágyuk eléri a kritikus pontot, Bennettnek és Chloének dönteniük kell, milyen áldozatot hajlandók hozni, milyen nyereségért.