Marcsi P értékelése


Marcsi P>!
Diana Rowland: A démon jele

Nagyon jól esett. :D
Az írónő stílusa olvastatja magát, teljesen beszippant a történet és annyira jó a megfogalmazás, hogy olyan mintha filmet néznék. Teljesen véletlenül találtam a könyvet, (amit ezúton is köszönök @Csingike, hogy utaztatsz) és nagyon sajnálom, hogy nem adták ki a többi részét.
Mindent rendesen megmagyaráz, így olyan volt már a 40. oldaltól, mintha mindig is tudtam volna mi az idéző vagy az argánum.
A főhősnőnk nagyon szimpatikus, teljesen tisztában van saját magával, miben jó, miben nem. Nincs elszállva magától, céltudatos és pont kellő mértékig szarkasztikus. :) Ryan-nel nagy harcaim voltak, mert hol imádtam, hol felidegesített a bunkózásssal, de persze a felétől már minden a helyére került. :)
A történet pont elég akciódús volt, szeretem a sorozatgyilkosokat! :D Az utolsó 70 oldalnál csak kapkodtam a fejem, totál meglepett az írónő!
5 csillag! :)


Diana Rowland: A démon jele

Diana Rowland: A démon jele

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor a fiatal rendőrnőt, Kara Gilliant ötévnyi utcai járőrözés után előléptetik nyomozóvá, azonnal egy brutális gyilkosság közepébe csöppen. Az áldozat holttestére a helyi víztisztítótelepen találnak rá, testén a kegyetlen kínzásokra utaló ezernyi seb között rábukkannak egy művészi tökéletességgel kidolgozott és hátborzongatóan ismerős jelre. A louisianai Beaulacban azt hitték, három éve véget ért a rettegett sorozatgyilkos vérengzése, most azonban minden jel arra utal, hogy a Jelfaragó visszatért.

Hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ez nem egy átlagos gyilkosság, hanem egy természetfeletti erővel rendelkező démon borzalmas bűntette. Mivel Kara misztikus képességekkel rendelkezik – másik látása révén képes megidézni a démonokat –, különös összefüggésekre bukkan, és nemcsak arra jön rá, mire készül a gyilkos, de arra is, hogy mikorra tervezi mindent elsöprő gaztettének végrehajtását. Mire eljön a telihold napja, már csak a gyilkos személye kérdéses.

Kara az életét kockáztatva szembenéz a gonosszal, miközben egy természetfeletti szépségű Démon Lord kísért az álmaiban, nappal pedig egy jóképű, de gyanakvó FBI-ügynök követi minden lépését.

„A szexi démonidéző izgalmas nyomozása minden idők leggonoszabb sorozatgyilkosa után. Bűn lenne kihagyni."

– Charlaine Harris –

Hirdetés