Razor SMP értékelése


>!
Razor SMP
Brian Michael Bendis: A Bosszú Angyalai – Káosz

Na itt se szöszöltek sokat a felvezetéssel, Bendis egyből belecsapott a lecsóba, és a lendület meg se állt, pár oldalnyi szünetek után folyamatos az akció a harmadik szám végéig. A negyedik, befejező részt talán épp emiatt kicsit sűrűnek éreztem. Kiderül ki áll a dolgok hátterében, aztán pár oldalon le is rendezik. Jó, nem hiányzott még egy megabunyú, de valami hiányzott onnét. Ezt némileg kompenzálta a retró stílusú epilógus, mely egyben szép tiszteletadás az első sorozat 16. száma előtt.
A rajzok szerintem szépek, átláthatóak, nem volt velük különösebb problémám.

>!
Kingpin, 2007
132 oldal · ISBN: 9789638766113 · Fordította: Turger Dávid, Harza Tamás · Illusztrálta: David Finch, Danny Miki
8 hozzászólás

Brian Michael Bendis: A Bosszú Angyalai – Káosz

Brian Michael Bendis: A Bosszú Angyalai – Káosz

Vasember, Darázs, Sólyomszem, Amerika Kapitány, Amazon, Vízió és Skarlát Boszorkány az egyik oldalon!
A másikon Ultron és egy idegen invázió!
Dr. Strange, Higanyszál, Bestia, Sólyom, Energikon, Nick Fury, Pókember, Fenegyerek, a Fantasztikus Négyes, Póknő, Holdlovag, Fekete Párduc és a fél Marvel-univerzum mindennek a közepében!

A Bosszú Angyalai az egyik legrégebben alakult szuperhőscsapat. Tagjai állandóan cserélődnek. Megfordult körükben többet között Hulk, Pókember, Thor, Bestia, Herkules és még számtalan más hős is.
Ebben a könyvben az egyik legjelentősebb kalandjuk olvasható, mely mérföldkőnek tekinthető a csapat történetében, ugyanis e kaland után az Angyalok megmaradt tagjai szétszélednek, feloszlanak. Ezen esemény közvetetten vezet az Új Bosszúangyalok megalakulásához (melyben már Pókember és Rozsomák is helyet kapott).
Ez itt a Bosszú Angyalainak végső harca.

Hirdetés