AnnaSz értékelése


>!
AnnaSz
Katie Fforde: Hív Amszterdam

Többet vártam ettől a könytől. Már vagy egy éve megvettem, bele is kezdtem de nem nagyon fogott meg. Majd kölcsön adtam majdnem az összes barátnőmnek, és mind azt mondta hogy nagyon jó volt. Így neki vágtam még egyszer de az eredmény nem lett sokkal jobb. Bár most ki is olvastam, nem fogott meg igazán, a beszélgetések felszínesek voltak, nem igazán alakult ki konfliktus, vagy ha mégis azt egy csésze teával gyorsan le is rendezték. Olyan érzésem volt, mintha mindenki kissé hebrencs lenne: az egyik pillanatban még válaszoltak egy kérdésre majd teljesen másról mondtak valamit. Vagy 'Ó, ez a lány semmit sem tud, miért is van itt egyáltalán, nem is kedvelem! Ja, hogy finom salátát csinál? Akkor mindjárt jóban vagyunk!' Mintha az írónő túl sok információt próbált volna belezsúfolni egyetlen regénybe. Semmi logika nem volt benne.
Egyet kell értsek egy kedves barátnőmmel (@agivagyok): a történet magával ragadó, de a kivitelezés messze elmaradt tőle.


Katie Fforde: Hív Amszterdam

Katie Fforde: Hív Amszterdam

Mit tegyünk, ha a férjünk lecserél egy szexi, fiatal szőkére? Vagy mit tegyünk, ha az álomesküvő előtt eszmélünk rá, hogy a Nagy Ő mégsem az Igazi? Jo Edwards sohasem tervezte, hogy hajón fog élni. Még azt sem tudja biztosan, hogy szereti-e a vizet. De amikor a férje kidobja, mégis egy állóhajóra költözik… Dora Hamilton sohasem tervezte, hogy meglép a tulajdon esküvőjéről. De amikor eljön a várva várt nap, mégis menekülőre fogja – és egyetlen lehetősége, hogy elfogadja Jo ajánlatát, ő is a hajó fedélzetén keres menedéket… A két barátnő elhatározza, hogy örökre lemond a férfiakról, arra viszont nem számítanak, hogy a pasik hamarosan csőstül rajongják körül őket, sőt, miután kihajóznak, életük legnagyobb kalandja veszi kezdetét.

Hirdetés