Adrikaaa értékelése


>!
Adrikaaa
Barbara Vine: A születésnapi meglepetés

Azt hiszem többet vártam ettől a könyvtől. Úgy a 60. oldalnál abba akartam hagyni, mert úgy éreztem, hogy a történet lecsengett, de nem hagytam abba. Politika volt benne elég rendesen, botránnyal kiegészítve.Krimi is fellelhető volt benne (talán egy kicsit több véres jelenetet vártam :D). A születésnapi meglepetést nagyon jó ötletnek találtam, az jó szál volt benne. Jane karaktere az anyjával együtt eléggé idegesített.. A több karakter igazán tetszett, főleg Iris és Rob, ők mindig bele láttak a dolgok mélyére és tudtak ésszerűen gondolkozni. A vége végül is az lett aminek lennie kellett.


Barbara Vine: A születésnapi meglepetés

Barbara Vine: A születésnapi meglepetés

Szex, botrány és politika – mindez együtt van ebben a világszerte nagy sikert aratott, Angliában pedig nagy port kavart történetben!

Margaret Thatcher kormányzása idején üstökösként robban be a politikai életbe a konzervatív politikus, Ivor Tasham, akinek szexuális téren szokatlan ízlése van. Vágyainak kiélésére méltó partnerre talál a házasságán kívüli örömöket kereső, vadítóan szép Hebe Furnal személyében.
Ivor egy fergeteges pásztorórát tervez Hebe születésnapja alkalmából. A vakmerő szexuális kalandhoz különleges kíséretet szervez a lánynak. A légyotthoz kölcsönkér egy alkalomnak illő vityillót, behűti a pezsgőt…
Hebe szintén lázasan készül a féktelen éjszakára: combközépig érő lakkcsizmát, szuperszexi, fekete fűzőt és egy vadonatúj bilincset szerez be – merthogy a képviselő úr gyengéje a szado-mazo szex. Azonban a veszélyes játéknak ára és beláthatatlan következményei vannak. Borzasztó haláleset történik, a botrány bármelyik pillanatban kipattanhat…
Barbara Vine izgalmas könyve élethű képet fest a Vaslady konzervatív kormányzata idején tevékenykedő toryk kapzsi és önkényes világáról. Az írónő mesteri módon szövi a szálakat ebben a hamisítatlan angol krimiben, amely egyszerre bűnügyi és történelmi regény, hiszen megismerhetjük belőle az IRA támadásaitól illetve a Közel-Keleten történő zavargásoktól feszült Nagy-Britannia politikai életét is.

Hirdetés