Tyna értékelése


Tyna>!
Maggie Stiefvater: Lament – A Látó szerelme

Bármennyire is akartam szeretni, sajna nem jött össze :( A stílus lenyűgöző, Stiefvater neve, nekem már garancia volt egy jó könyvre, talán ezért is csalódtam ekkorát. Nem tetszésem már a könyv 3. oldala után kezdett kialakulni és végig kísérte a történetet. Úgy éreztem, nincs eleje a történetnek… megjelenik Luke és Dee mindenféle fenntartás nélkül elkezd bízni benne, csak mert jól néz ki (vagy a fene tudja miért… számomra nem derült ki)… és innentől, már mindegy volt, mi történik, nem nagyon tudtam ezen túl jutni…
Aki egy kicsit enyhített ezen az James volt :)
A zene viszont fantasztikus volt, azok a leírások… hmmmm :) csak ez húzta fel 3 csillagra.
Valószínű, hogy el fogom majd olvasni a folytatást is, de az nem mostanában lesz.


Maggie Stiefvater: Lament – A Látó szerelme

Maggie Stiefvater: Lament – A Látó szerelme

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hát nem tudod, mi történik a Látóval, aki nem tud uralkodni a tündérnépen?

A mindössze tizenhat éves Deirdre Monaghan bámulatosan tehetséges zenész. Hamarosan rá kell azonban döbbennie, hogy Látó is – különleges tehetsége képessé teszi, hogy saját szemével láthassa a mágikus erejű tündéreket.

Deirdre egy szép napon váratlanul arra eszmél, hogy fülig beleszeretett egy Luke nevezetű titokzatos srácba, aki mintha a semmiből robbant volna be addig teljesen hétköznapi életébe. Ám a fiú iránta mutatott élénk érdeklődése egyszerű nyári románcnál talán sokkal sötétebb szándékot takar. Amikor felbukkan a színen Aodhan vészjósló alakja, aki a tündérkirálynő halált hozó parancsát hozza, Dee hirtelen a tündérvilág forgatagának kellős közepébe csöppen. Az érzelmektől fűtött hatalmi játszma kereszttüzében pedig ott áll Dee mellett komolytalan, ám végletekig hűséges legjobb barátja, James is.

Bár Deirdre azt kívánta, bárcsak ne várna rá még egy végtelenül unalmas nyár, talán mégsem egy több száz esztendős tündérkirálynővel vívott csata volt az, amire igazán vágyott.

Hirdetés