MFKata értékelése


MFKata>!
Maggie Stiefvater: Lament – A Látó szerelme

Azt hiszem, aki szereti az írónő stílusát, annak nem fog csalódást okozni a könyv. Még mindig gyönyörűen fogalmaz és nagyon könnyen láttatja velünk a természetet, érezteti velünk a szereplők érzéseit és ebben a könyvben azt is megmutatta, hogy még a zenét is képesek vagyunk a szavai alapján hallani. Mert a zene kulcsfontosságú szerepet kapott és ez piros pontot érdemel. Szinte az egész könyv erről szól: tündérekről és dallamokról és szerelemről. Egy igazi recept egy jó könyvhöz.

Bővebben:http://mfkata-about.blogspot.hu/2013/05/maggie-stiefvat…


Maggie Stiefvater: Lament – A Látó szerelme

Maggie Stiefvater: Lament – A Látó szerelme

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Hát nem tudod, mi történik a Látóval, aki nem tud uralkodni a tündérnépen?

A mindössze tizenhat éves Deirdre Monaghan bámulatosan tehetséges zenész. Hamarosan rá kell azonban döbbennie, hogy Látó is – különleges tehetsége képessé teszi, hogy saját szemével láthassa a mágikus erejű tündéreket.

Deirdre egy szép napon váratlanul arra eszmél, hogy fülig beleszeretett egy Luke nevezetű titokzatos srácba, aki mintha a semmiből robbant volna be addig teljesen hétköznapi életébe. Ám a fiú iránta mutatott élénk érdeklődése egyszerű nyári románcnál talán sokkal sötétebb szándékot takar. Amikor felbukkan a színen Aodhan vészjósló alakja, aki a tündérkirálynő halált hozó parancsát hozza, Dee hirtelen a tündérvilág forgatagának kellős közepébe csöppen. Az érzelmektől fűtött hatalmi játszma kereszttüzében pedig ott áll Dee mellett komolytalan, ám végletekig hűséges legjobb barátja, James is.

Bár Deirdre azt kívánta, bárcsak ne várna rá még egy végtelenül unalmas nyár, talán mégsem egy több száz esztendős tündérkirálynővel vívott csata volt az, amire igazán vágyott.

Hirdetés