Rileey értékelése


>!
Rileey
Raine Miller: Meztelenül

„Megláttam meztelen mellkasát, és majdnem elbőgtem magam.” Én meg azért bőgtem majdnem, hogy egy ilyen „könyv” miatt ártatlan fákat vágtak ki. MIT VÉTETTEK SZEGÉNY FÁK?

Szóval az úgy volt, hogy kedvem támadt egy szar könyvet olvasni, amin nevethetek egyet, és mivel erről az”alkotásról” jót még nem hallottam, gondoltam bepróbálom, ráadásul még rövid is. Az első benyomásom megmaradt a végére is: mintha egy felvilágosult 12 éves, aki elolvasta A szürke ötven árnyalatát, írt volna egy hozzá hasonló fanficet. Mert amúgy egy csomó dolog megegyezik azzal a könyvvel, mondanom sem kell.

Történet persze nincs, csak szex, de az is olyan gusztustalan módon, vulgáris leírással, hogy igazából azt az érzetet keltette, mintha állatok dugtak volna, körülbelül annyira volt „igényes” az egész. Mindenesetre komolyan elgondolkoztatott azon, hogy ezeket a könyveket mégis kiknek írják, mert nem hiszem, hogy akármelyik nő elviselné, hogy egy férfi ilyen közönségesen beszéljen vele, én legalábbis minimum pofán verném az illetőt. És magukban sem hiszem, hogy az emberek pumpálásról meg b*szásról beszélnek, mikor szeretkeznek. Mikor alacsonyodtunk idáig, hogy ilyet olvasnak az emberek? És akik ilyen pornókönyvekkel mászkálnak az utcán és olvassák nyilvános helyen, nem érzik úgy, hogy az egész szituáció olyan, mint ha például tömegközlekedési eszközön állnának neki a telefonjukon vagy a tabletjükön pornót nézni?

7 hozzászólás

Raine Miller: Meztelenül

Raine Miller: Meztelenül

Brynne Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben. Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét?

„Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép miatt. Egy gyönyörű amerikai lány fényképe miatt.” – Ethan Blackstone

Hirdetés