Toffy_Sentellion értékelése


>!
Toffy_Sentellion
Sherrilyn Kenyon: Acheron

OMHOMGOMG…
Szívem csücske mindig is Ash volt, így alig vártam, hogy eljuthassak ide is.
Nagyon tetszett, hogy a könyv két részre volt osztva. Az első felében összeállt a kép miért védi Ash a múltját. Ash tulajdonképpen mindig egy nagy gépezet része volt. Ő a rugó, amiről úgy gondolták, ha elszakadt okozza mindenki vesztét. Tévedtek, nem ő volt az. A Sötét Vadászok történetének több puzzle darabja is helyére pattan a könyv első felével. Nem egy szép mese, de nagyon megérintett. Valahol vérzett a szívem érte. Ha nem Acheron lenne is így reagálnék, mert nekem nagyon tetszett a stílus ahogy meg van írva.

A második részben találkozunk Toryval. Imádtam karakterét, sokszor megnevettetett. Amiért viszont aranyérmet kapott nálam: reakciója az eseményekre. Szerintem viszonylag realisztikusan reagált, most ilyen hatalmas piros pontyot kapott tőlem. Jajj az a Papa smurf becenév amit Ashre ragaszt… x'D Nagyon eltalált volt. Szerintem az egyik legtalálóbb becenév.

Artemisz még mindig egy idióta r… noha szerintem sokkal több van a háttérben mint büszkeség.
Styxx… Ő belőle is elkapunk egy pillanatot és itt már igazán kíváncsivá tett mi is lesz vele. Mi történt igazából vele.
Na és persze Savitar aki szintén egy rejtélyes karakter és ezért imádjuk… Könyvet majd neki! :D
Most így teljesen a könyv hatása alatt – Pincér, kérem adjon 5 csillagot! Köszönöm.♥

2 hozzászólás

Sherrilyn Kenyon: Acheron

Sherrilyn Kenyon: Acheron

Eleven thousand years ago a god was born. Cursed into the body of a human, Acheron endured a lifetime of hatred. His human death unleashed an unspeakable horror that almost destroyed the earth. Brought back against his will, he became the sole defender of mankind. Only it was never that simple. For centuries, he has fought for our survival and hidden a past he never wants revealed. Now his survival, and ours, hinges on the very woman who threatens him. Old enemies reawaken and unite to kill them both. War has never been more deadly… or more fun.

Hirdetés