Fummie értékelése


Fummie>!
Laurell K. Hamilton: Fekete vér

Úristen, ebben tényleg csak két szexjelenet volt, vagy én valami vágott verziót olvastam?
Határozottan javuló tendenciát mutat, és nem csak a kevesebb szex miatt. Na jó, főleg amiatt. De a végén volt akció meg gyilkolászás, meg némi rejtély is (bár abból tényleg nem sok). Szeretem Jasont, és örülök, hogy ez a rész róla szólt. Most így kedvem lett folytatni a következő résszel, de nem vívom ki magam ellen a sorsot, inkább várok még egy kicsit. :D
Akit viszont utáltam… kettőt találhattok. Hát persze, hogy Richard. Feltűnik, és akkor megkeveri az amúgy is nyakig érő szart. Kinek van erre szüksége? Tényleg nem fog már soha meghalni? Mert komolyan nagyon utálom.

7 hozzászólás

Laurell K. Hamilton: Fekete vér

Laurell K. Hamilton: Fekete vér

Anita Blake, nekromanta és vámpírhóhér a világ előtt, szukkubus és vérpán a barátai és szeretői körében, most jó barátként kerül nehéz helyzetbe. Egyik legjobb barátja és egyben szeretője, Jason apja haldoklik. Anita elkíséri hát szülővárosába, hogy örökre elköszönhessen a goromba szülőjétől, aki mintha soha nem olyan fiúra vágyott volna, mint Jason. És ha a családi béke felélesztése nem lenne elég nehéz feladat, kiderül, hogy Asheville nagy szülötte, az elnökjelölt-várományos kormányzó is éppen most utazott haza családjával, hogy itt ülje meg fia lakodalmát, aki a megtévesztésig hasonlít Jasonre. Sajnos, Keith Summerland nem éppen minta-vőlegény, és nemcsak a sajtó érdeklődik minden lépése iránt. Lehet, hogy az élet ismétli önmagát, és Jason megint hasonmás/unokatestvére és volt iskolatársa miatt kerül bajba? És vajon ki vagy mi ébresztette fel Anitában a vértigriseket? Csak annyi biztos, hogy néha még a legnagyobb ellenségünknek is hasznát vehetjük.

Hirdetés