Toffy_Sentellion értékelése


>!
Toffy_Sentellion
Sherrilyn Kenyon: Végzetes ölelés

Ez egy nehéz szülés volt. :D Hónapokig olvastam, de nem jöttem rá miért nem tudom kiolvasni. Végül ma esett le a tantusz egy másik Kenyon könyv kapcsán, hogy maga a fordítással van bajom. Egyszerűen az amúgy jó jeleneteket nem adta át nekem rendesen. Hiányzik belőle valami, ami alapvetően Kenyonnál pedig meg van.

Oké. Történet.
A történettel nem volt bajom, tetszett. Karaktereket is kedveltem. Sunshine bohókás alakját egyenesen imádtam. :)
Talont is kedveltem már az előző kötettől. A krokodiljával pedig… Jajj az cuki, na.
Acheront pedig elsőre is nagyon megkedveltem, itt még jobban. Ha lehet mondani, ilyen Team Acheron??? :D Hm…

14 hozzászólás

Sherrilyn Kenyon: Végzetes ölelés

Sherrilyn Kenyon: Végzetes ölelés

Amint leszáll az éj, én leszek a legszörnyűségesebb fenevad, aki az éjszakában portyázik: parancsolok az elemeknek, és nem ismerek félelmet. Évszázadok óta védem az ártatlanokat, cserébe nem kérek semmit, csak álmaim asszonyát. Sunshine Runningwolf nem akar többet, csak ezt az éjszakát, de valahányszor ránézek, elkezdek sóvárogni olyan álmok után, amelyeket már évszázadokkal ezelőtt eltemettem magamban. Tudom, hogy a szerelmem a halált jelentené számára. Megátkoztak, arra kárhoztattak, hogy soha ne ismerjem meg a békét és a boldogságot – míg ellenségem a sötétben lapul és arra vár, hogy mindkettőnket elpusztítson…

SHERRILYN KENYON szinte összes regénye vezette már a New York Times bestsellerlistáját. A Sötét vágyak vadásza sorozatból eddig 29 rész jelent meg külföldön, a műfaj rajongóinak nagy örömére.

„Kenyon a vámpírrománc királynője”
– Publisher’s Weekly

Hirdetés