Toffy_Sentellion értékelése


>!
Toffy_Sentellion
Sherrilyn Kenyon: Born of Night

Rájöttem, hogy eddig is kedveltem Kenyont, de ezzel a könyvvel szeretem is. :) Egyenesen a lelkembe talált ezzel a művel. Mindig ugrok ha sci-fi műfajról van szó. Talán ez a műfaj amiért mindent képes vagyok félredobni. Még a sima fantasyt is.
A könyv nagyon tetszett. Gyorsan ki is olvastam. Eléggé Farscape alaphangulatom volt végig, ami számomra nagyon pozitív mert imádtam azt is. Egyáltalán nem ront a könyvön.

Kiara néha kicsit sok volt a folytonos sírásával, de szerintem még ez is az elfogadható kategóriában volt. Kivételesen még kedveltem is karakterét, annak ellenére, hogy nem egy tipikus harcos leányzó.
Nyk csapata érdekes, de mindegyiknek meg van a maga múltja. Imádom a mellékszereplőket is. Nyk néha kicsit sokat gondolkozott, mert teljesen logikus volt a válasz vagy döntése, de végül is belefért.
A könyv legvége picit nekem már átcsap túl habosba, de ezen kívül minden rendben volt. :)

4 hozzászólás

Sherrilyn Kenyon: Born of Night

Sherrilyn Kenyon: Born of Night

In the Ichidian Universe no one was safe people were dragged from their homes and killed in the streets. Victims of a ruthless tyrant who was bent on being the sole ruler. Those who opposed him formed an alliance called The League, which fell under the leadership of the Quorum.

The Quorum realized that the best way to keep trouble from starting was to cut it off at its knees. So a separate group of soldiers was needed, The League Assassins. Highly trained and highly valued, they are the backbone of the government. But not even the League is immune to corruption…

Command Assassin Nykyrian Quikiades was born and trained to slaughter. Refusing to be a pawn, he turned his back on the League and has been hunted by them ever since. Though many have tried, none can kill him. Now his assignment is to protect Kiara Zamir, a woman whose father's political alliance has made her a target. She wants nothing to do with politics, yet she is forced to submit to protection or die.

And as her world becomes even deadlier, Kiara must entrust her life to the same kind of beast who once killed her mother and left her for dead. Old enemies and new threaten them both and the only way they can survive is to overcome their suspicions and learn to trust in the very ones who threaten them most-- each other.

Hirdetés