Toffy_Sentellion értékelése


>!
Toffy_Sentellion
Julie Kagawa: The Iron King

Ez most nagyon magával ragadott. Örülök, hogy vártam és nem kapkodtam el az olvasást. Egy ideje nem tetszett meg egy könyv sem annyira mint ez. Kiéhezett molynak frissítő volt.
Oké. Mit is írhatnék, mint: OMG!
Olyan érzésem volt mintha az összes kedvenc mesémet összegyűjtötték volna és egy újat, modernebbet írtak volna. Kicsit Labirintus, kicsit Végtelen történet, kicsit Aliz, kicsit Shakespeare és sok másik mese szájízem volt, de pozitívan. Végül a mecha behozatalával a mesevilág modernebbé válik és egy furcsa egyveleget alkot. Minden lapját imádtam. Ráadásul ritka, de minden szereplőt szerettem. Senkire nem fújtam. Na az a macskusz meg… ♥


Julie Kagawa: The Iron King

Julie Kagawa: The Iron King

Meghan Chase has a secret destiny—one she could never have imagined…
Something has always felt slightly off in Meghan’s life, ever since her father disappeared before her eyes when she was six. She has never quite fit in at school… or at home.
When a dark stranger begins watching her from afar, and her prankster best friend becomes strangely protective of her, Meghan senses that everything she’s known is about to change.
But she could never have guessed the truth—that she is the daughter of a mythical faery king and is a pawn in a deadly war. Now Meghan will learn just how far she’ll go to save someone she cares about, to stop a mysterious evil no faery creature dare face…and to find love with a young prince who might rather see her dead than let her touch his icy heart.

Hirdetés