Nita_Könyvgalaxis értékelése


>!
Nita_Könyvgalaxis
Joe Hill – Gabriel Rodriguez: Locke & Key – Welcome to Lovecraft

Vannak ajtók, amelyeket nem szabadna kinyitni…

Kíváncsi voltam, Joe Hill képregényben mit tud alkotni. Én szerettem tőle a Szív alakú dobozt is, de a Locke&Key sokkal jobban bemászik az ember agyába, befészkeli magát oda, és egy nem is nagyon hajlandó távozni.
Bár a történet épphogy csak elkezd kibontakozni, így is nagyon érdekes. Három gyerek, akiknek brutális módon megölték az apját, próbálja feldolgozni a történteket a maga módján. Mindezt teszik egy Lovecraft nevű városban, ami már magában eléggé árulkodó.

Nagyon sötét történetről van szó, amelyhez Gabriel Rodriguez remek képeket készített. Valószínűleg működne ez regényként is, de valahogy képregényként sokkal hatásosabbnak érzem. A dark fantasy rajongói szeretni fogják, széplelkűek viszont inkább kerüljék el.


Joe Hill – Gabriel Rodriguez: Locke & Key – Welcome to Lovecraft

Joe Hill – Gabriel Rodriguez: Locke & Key – Welcome to Lovecraft

Tells the story of Keyhouse, an unlikely New England mansion, with fantastic doors that transform all who dare to walk through them, and home to a hate-filled and relentless creature that will not rest until it forces open the most terrible door of them all. The author creates a story of dark fantasy and wonder.

Hirdetés