Static P értékelése


>!
Static P
Éjszakai sikolyok

Vagy ezer éve olvastam először ezt a kötetet. Robert Bloch, Ray Bradbury, Clive Barker novellái voltak a kedvenceim és azok is maradtak. Barkert itt ismertem meg és Pinhead azóta is „örök szerelem”. Bloch már kedvenc volt, mert elkövette a Psychot, de itt Poeról írt és még jobban szeretem érte. Morrell, Leiber, Stoker novellái is jók, de ma már nem ijesztettek meg annyira. Az egyedüli kakukktojás Peter Straub őt valamiért nem értem, ( és ez nem csak erre a részletre vonatkozik) több esélyt is kapott már tőlem (S.Kingre való tekintettel is) de minden kísérletem kudarcba fullad… Bár lehet csak az én operációs rendszeremben van a hiba.

5 hozzászólás

Éjszakai sikolyok

Éjszakai sikolyok

Soha ezelőtt nem gyűlt még össze ily sok nagymestere a horror műfajának, soha korábban nem bűvölték el ennyire képzeletük ellenállhatatlan, rettentő világaival a gyanútlan olvasót.
Kötetünk a valaha írt legkitűnőbb és legborzongatóbb kísértettörténetek javából válogat: elárult szerelmek, megbosszult gyilkosságok kavarognak benne, harcok alvilági démonokkal avagy magával a Sátánnal.
Ne is próbáljon varázsuk ellen küzdeni! Inkább helyezze magát kényelembe, üsse fel a könyvet, és készüljön élete legizgalmasabb éjszakájára.

Hirdetés