brena értékelése


>!
brena
Cally Taylor: A mennyország várhat

Igazán nem értem miért várt ennyit a polcomon..talán, mert a cím alapján egy szomorú könyvnek gondoltam,de egyáltalán nem az!Éjjel is felnevettem bizonyos részeknél,na és a kondiban a biciklit is mosolyogva tekertem és simán felnevettem ott is, ha jó rész volt!Rég rötyögtem ennyit egy könyvön.
Claire és Brian „nagy ” figurák:)))Na és Archie:))))Imádtam a pólóit,és a LAN party-t:)))))
Szerencsére sokan idéztek már a könyvből,érdemes elolvasni ezeket,rögtön kedvet kapsz rá:)
Könnyed strandra való olvasmány,bár azért volt egy hely ahol lejöttek a könnyeim….:)

9 hozzászólás

Cally Taylor: A mennyország várhat

Cally Taylor: A mennyország várhat

„Két kezem közé fogtam az arcát, és viszonoztam a csókot. Úgy éreztem, ennél már nem is lehetne tökéletesebb az életem. Igazam volt…”

Lucy Brown repes a boldogságtól. Álmai férfijával – a kedves, jóképű, szellemes Dannel – már az esküvőt tervezgetik, és minden, amire a lány valaha vágyott, hirtelen kézzelfogható közelségbe kerül. Az esküvő előestéjén azonban Lucy halálos balesetet szenved.
Két lehetősége van: hagyja, hogy elszakítsák élete szerelmétől, és a mennybe megy, vagy örök életére Dannel marad… szellem képében. Lucy egy percig sem habozik a válasszal: nem akar megválni Dantől. De azért semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
Ha Lucy szellem akar lenni, társat kell találnia egy vadidegen embernek …
És amikor rájön, hogy Anna, akit a barátnőjének hitt, bármire képes, hogy megszerezze magának az összetört és kiszolgáltatott Dant, hirtelen felgyorsulnak az események…

Hirdetés