Aquarius értékelése


>!
Aquarius 
Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Az utolsó két könyvénél (nálam másfél, mert az egyiket félbehagytam), arra gondoltam, nem kellene ezt az Ahern vonalat erőltetnem, mert első olvasmányaimnak az élményeit is beárnyékolja. De: soha nem adom fel!
Nem azt mondom, hogy ezzel a regényével megváltotta a világot, de valamit visszakaptam a régi idillből. Az alaptörténet nagyon tetszett. Jó fej volt az „Élet”, Lucyt viszont csak a vége felé kezdtem el kedvelni. Nem zavartalanul derűs, hiszen a fő mondanivalója: ha a hazugság hálójába keveredünk, a valóság rejtve marad, mert egyetlen igazság kimondásával kártyavárként omlana össze ügyesen felépített légvárunk. Jók a karaktermegformálások, sokszínűek az egyéniségek, bár szerintem a „negatív” szereplők, valahogy tökéletesebbre sikerültek, mint a többiek – kivételnek Lucy édesanyja tekinthető, aki nagyon eredeti figura. Olvastatja magát a könyv, az ember érdeklődését felcsigázza. Kedves történet és bár fikció, a valóságtól mégsem annyira elrugaszkodott. Kellemes kikapcsolódást tartogat az olvasó számára. Igazából 3, 75 körül lenne az értékelésem, de most nem leszek szigorú – megadom a négy csillagot.


Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Mi történik, ha nem veszed komolyan az életed?

Lucy Silchester még a 30. születésnapja előtt megkapja a választ. Élete bekopogtat hozzá egy mókás idegen férfi képében, s szembesíti azzal, amit a szerelmével való szakítása óta nem volt hajlandó tudomásul venni: hogy nagy bánatában szinte megszűnt létezni. S elkezdődik egy megható és mulatságos kalandsorozat, mely során a kissé különc lány újra rátalál családjára, barátaira s bizony a szerelemre is.

Megható, vicces és tanulságos – Cecelia Ahern új regényében bemutatja, mi történik, ha nem figyelsz eléggé az életedre, és hogy sosem késő újrakezdeni.

Hirdetés