janka0416 értékelése


janka0416>!
Szurovecz Kitti: Gyémántfiú

Borító: 5/4 – ezért kapott kettest…
Cselekmény: 5/1**** : Kritikán aluli.
Nem is tudom,hogy mit mondhatnék a regényről. Talán egy pozitív dolgot: Happy End! és itt vége..
Szerintem az olvasok 80%, ha olvas egy könyvet 100%-ig bele éli magát. De ez… nem tudom..
Ez a történet annyira rossz volt.. még normális kritikát sem tudnék róla írni.
Másrészről amikor el kezdtem olvasni a könyvet, észrevettem,hogy Árnyékvilág koppintás. Arról nem is beszélve ,hogy „A történet Robert Pattison élete ihlette"…
El fogom olvasni a második részét, ugyanis kíváncsi vagyok,hogy mivel jobb,mint az első.

8 hozzászólás

Szurovecz Kitti: Gyémántfiú

Szurovecz Kitti: Gyémántfiú

A világhírű amerikai filmstúdió egy igazi gyémántra bukkan. Úgy is bánnak vele: a széltől is óvják, védik a külvilágtól, de még a szerelemtől is. Miközben Ő, Nick Richards tündöklő csillagként ragyogja be a világot, fénye a boldogság sugaraiként verődik vissza az őt bálványozók arcáról, amerre csak jár. Közvetlen környezete is későn eszmél, hogy a hírnév, a rajongók, a boldogtalanságra ítéltetett igaz szerelem, az örökös bezártság darabokra tépik az érzékeny, fiatal színész lelkét. S vajon mi lehet egy szabadságra vágyó lélek utolsó segélykiáltása? Megtalálhatja e boldogságot, a harmóniát az életben a Gyémántfiú? A történetet, Robert Pattinson élete ihlette. Soha ne hagyd, hogy tönkretegyen a hamis csillogás!
„Ami Nickkel történik, az minden fiatal álma… és rémálma.” – (Máté Krisztina, a Tények egykori műsorvezetője, a Színház és Filmművészeti Egyetem tanára)
„A regény nagyon megérintett. Aki azt gondolja, a nyilvánosság előtt zajló életnek csak előnyei vannak, óriásit téved. Megváltozik a véleménye, ha elolvassa ezt a könyvet.” – (Geszler Dorottya, televíziós műsorvezető)
„A hirtelen jött sztárság, és az első szerelem romantikájának nagyon életszerű bemutatását olvashattam. A Gyémántfiú magával ragadó, ám komoly mondanivalót hordozó, tanulságos történet.” – (Csuha Bori, színésznő, Bella Swan szinkronhangja)

Hirdetés