Madame_Truska értékelése


Madame_Truska>!
Nora Roberts: Pogánykő

Ez volt a háromból a legjobb rész. Nagyon tetszett, mind a fantasy mind az érzelmi szál is. Ezt a párost is vártam legjobban az elejétől kezdve. Nem tehetek róla, nekem az érzelmileg megtört pasik a gyengéim. :) Esetleg még vártam volna bele egy picike vérengzést, meg egy-két halált a végére, de ettől függetlenül nem érzem mézes mázosnak a végkifejlettett. Én nagyon ajánlom mindenkinek ezt a trilógiát. NR egyre jobb a fantasy műfajában.:):):)

2014.01.27.
Még mindig szerettem ezt a könyvet.:) Megvan a maga varázs az egész sorozatnak.:) Kikapcsol, de csak annyira, hogy az ember egy picit elfeledkezzen a hétköznapi dolgokról, ugyanakkor nem kell rajta annyit agyalni, csak olvasni és hagyni, hogy vigyen magával a sztori.:) Viszont a"kurafi" szóból továbbra is elegem van. Nem igaz, hogy nincsen valami szinonimája.:D


Nora Roberts: Pogánykő

Nora Roberts: Pogánykő

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor évekkel ezelőtt, végrehajtva a vértestvér-rituálét, Gage, Fox és Caleb kilépett az erdőből, mindnyájuknál ott volt a vérkő egy darabkája. Most ez lesz a fegyverük a végső harcban a démon ellen, amelyet felébresztettek.
A győztes visz mindent.
Közös rémálmok, látomások vérről és tűzről, véletlenszerűen előforduló erőszakos események kezdik egyre gyakrabban zaklatni a régi barátokat, és Quinnt, Laylát meg Cybilt, a nőket, akiket a végzet hozzájuk köt. Észre kell venniük, hogy ebben az évben erősebben tér vissza a démon, amely az általa keltett rettegésből táplálkozik.
De mostanra sikerült újra egyesíteniük a vérkő három darabját. Már csak azt kell kitalálniuk, hogyan használják fel.
Egy olyan szerencsejátékos, mint Gage, természetesen bármikor fogadna rá, hogy a csapatuk megtalálja a megoldást. És bár ő meg Cybil osztozik as jövőbe látás képességében, ez az egyetlen dolog, ami közös bennük. Mindketten úgy érzik, ha a köztük lévő flört szintjéről egy szinttel feljebb lépnének, azt csakis a saját akaratukból tennék, nem azért, mert a sors így rendelte. Gage azt is tudja, hogy egy olyan nő, mint Cybil- aki eszes, erős és ellenállhatatlanul szép- csak szerencsét hozhat neki. Hogy jó vagy balszerencsét, az még nem tisztázott, pedig ez döntheti el, hogy végső pusztulás vár Hawkins-völgyre, vagy véget ér végre a lidércnyomás.

A Vértestvérek és a Hawkins-völgy folytatása

Hirdetés